""Nema ni K od kriminala, moj bivši nije cinkaroš": Starleta će biti svedok uhapšenom "vračarcu"

30.11.2022

12:13

1

Autor: 24sedam

Tamara Đurić kaže da su optužbe prtoiv njenog bivšeg muža surove i da to može da utiče na njihovo dete

""Nema ni K od kriminala, moj bivši nije cinkaroš": Starleta će biti svedok uhapšenom "vračarcu"
Nikola Kačarevć i Tamara Đurić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Starleta Tamara Đurić oglasila se pvi put nakon hapšenja njenog bivšeg muža Nikole Kačarevića, koji se dovodi u vezu sa kriminalnom grupom "vračarci", na čijem je čelu odbegli Nikola Vušović.

- Moj bivši muž nije cinkaroš, ja ću biti svedok na sudu. Znam ga najbolje, imam emocije koje želim da podelim sa svima. Da je bio idealan, ne bih ga ostavila, ali što se njegovog kriminala tiče, od toga nema ni K! Optužili su ga najsurovije, to sutra može da utiče na moje dete. Policija treba da radi svoj posao - rekla je Đurićeva u lajvu na svom "Instagram" profilu.

Podsetimo, Nikola Kačarević priveden je sa još 16 osoba na Vračaru pod sumnjom da čini grupu takozvanih Radojevih "Vračaraca".

On se dovodi u vezu sa ubistvom Aleksandra Šarca i to po nalogu Nikole Vušovića. Zadatak mu je, navodno, bio da prati kretanje Šarca i da sve što uoči i sazna javi pripadnicima grupe.

U velikoj akciji policije sa Kačarevićem su uhapšeni i Nedeljko Todorović, Luka Cerović, Aleksandar Milošević, Aleksandar Naumovski, Vladan Miketić, Darko Maletić, Đorđe Knežević , Ivo Bukljaš, Jovan Bošnjak, Marko Tacić, Nikola Božilović, Rajko Topić, Stevan Mandarić, Draško Nikolić i Nikola Vukojević..

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike