Brajan Volš je Ani u usta gurnuo papuču da ne vrišti dok je ubija: Detektiv otkrio nove detalje ubistva lepe Beograđanke u Americi!

07.02.2023

07:23

1

Brajan Volš sutra će ponovo biti izveden na sud i suočen sa novim dokazima

Brajan Volš je Ani u usta gurnuo papuču da ne vrišti dok je ubija: Detektiv otkrio nove detalje ubistva lepe Beograđanke u Americi!
Brajan Volš suočen sa teškim optužbama za ubistvo supruge Ane - Copyright Instagram/anawalshe/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Pred Okružni sud u Bostonu sutra, 9. februara biće izveden Brajan Volš i tom prilikom suočen sa novim dokazima u vezi sa ubistvom njegove supruge Ane Volš, uspešne Beograđanke i majke troje dece, koja je nestala 1. januara.

Brajan Volš je optužen da ju je u njihovoj kući u Kohasetu ubio, a potom njeno telo raskomadao i bacio na deponiju centra za reciklažu otpada, što uveliko otežava posao istražiteljima, jer Anino telo nije pronađeno.

Ali, kako tvrdi srpski detektiv Braca Zdravković, pronađene su papuče koje je Volš ugurao u usta Ani, koju je nasmrt prebio, da bi je sprečio da vrišti.

- Veoma je neobično što su tragovi DNK bili na papučama, i to na ovaj način. Te papuče su bile presavijene i stajale su u fioci u hodniku. Sada je ustanovljeno da je na jednoj strani papuče Brajanov, a na drugoj Anin DNK - priča detektiv, tvrdeći da dokazi sugerišu da je Brajan možda stavio papuče u Anina usta da bi je ućutkao i navodeći da mu je ove informacije potvrdila američka policija.

S obzirom na to gde se DNK nalazi na papučama, Zdravković objašnjava da je Brajan, kada je ušao u salu, najverovatnije rukom pokupio te papuče i gurnuo ih u Anina usta kako ne bi vrištala. Detektiv govori da ne postoji drugo objašnjenje kako je DNK tako specifično raspoređen, s jedne strane Brajanov, a sa druge Anin DNK.

Anu Volš poslednji je video njihov zajednički prijatelj, koji im je bio gost za Novu godinu. Kako je ispričao, Brajan je u novogodišnjoj noći spremio izuzetnu večeru, bili su srećni i nasmejani. Dom Volšovih napustio je sat i po posle ponoći, a u svitanje Ana je trebalo da uđe u naručeno vozilo da bi stigla do aerodroma, a odatle da se ukrca na let za Vašington, gde je radila kao izvršni direktor kompanije za nekretnine.

U tih nekoliko sati, na osnovu do sada prikupljenih dokaza, Brajan Volš je nasmrt pretukao Anu, dok su njihova tri sina, od šest, četiri i dve godine, spavala.

Narednog dana otišao je do prodavnice gde je za 450 dolara u kešu kupio hemijske proizvode za čišćenje, testere i sekiru.

Sa ajpeda svog sina tražio je na Guglu informacije o tome kako da se oslobodi tela, kada telo počinje da zaudara i slično, dok je utvrđeno da je nekoliko dana pre zločina pretraživao i koja je država u Americi najbolja za muškarce za razvod, te posle koliko vremena od nestanka neke osobe se postaje naslednik.

Anin nestanak prijavili su zaposleni u firmi gde je radila jer se nije pojavila na poslu kada je trebalo, a posle njih to je uradio i Brajan 4. januara.

Posle nekoliko dana uhapšen je zbog ometanja istrage, a nakon toga istražitelji su na deponiji reciklažnog centra pronašli krpe, peškire, odelo, Aninu torbu, čizme, rukavice, delove njene zlatne ogrlice...

Volš je ubrzo optužen da ju je ubio.

Brajan je u mladosti lečen u duševnoj bolnici, a prošle godine osuđen je na kućni pritvor zbog prodaje lažnih umetničkih slika.

U vreme kada je sud trebalo da mu odmeri kaznu, Ana se grčevito borila da ne ode iza rešetaka, pa je pisala sudiji da je njen muž divan čovek, posvećen porodici, ali i duboko oštećen odrastanjem u disfunkcionalnoj porodici.

Tomas Volš, ugledni neurohirurg iz Bostona, izbacio je Brajana iz testamenta jer ga je sin svojevremeno pokrao, a isto je uradio i kad mu je otac preminuo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike