Volšovi se u ponoć izljubili za dolazak Nove godine, a tri sata kasnije Brajan guglao kako da se reši leša!

18.01.2023

15:49

0

Tužilac je danas suočio Brajana sa optužbama za ubistvo supruge

Volšovi se u ponoć izljubili za dolazak Nove godine, a tri sata kasnije Brajan guglao kako da se reši leša!
Brajan Volš suočen sa teškim optužbama za ubistvo supruge Ane - Copyright Instagram/anawalshe/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Samo dva sata nakon što je porodični prijatelj i stanodavac Volšovih napustio njihov dom u Kohasetu, u kome su zajedno dočekali 2023. godinu, raspoloženi i srećni, Brajan je na internetu tražio da sazna “da li za ubistvo može odgovarati ako se uništi leš”. Beograđanka Ana Volš (39), uspešna mlada žena i majka tri dečaka, već je bila mrtva.

Ove podatke danas je na sudu u Bostonu pročitao tužilac, suočavajući Brajana Volša sa optužbama i dokazima da je on ubio suprugu Anu.

Prema navodima tužioca, gost koji je bio u kući Ane i Brajana otišao je oko 1.30 ujutru, a internet pretrage Brajana počinju dva i po sata kasnije.

Džem Mutlu, u danima kada se verovalo da je Ana nestala, i kada je postojala nada da je još uvek živa, ispričao da je u dom Volšovih stigao 31. januara 2022. godine oko 20:30 časova, te da je Brajan spremio izuzetnu večeru.

Zagrlili smo se, slavili i nazdravili, baš ono što radite za Novu godinu. Nije bilo naznaka nekih problema, samo proslava - rekao je Džem Mutlu za CBS.

On je dodao da su Ana i Brajan živeli u odvojenim kućama, da je ona stalno putovala u Vašington zbog posla, da nije viđala decu onoliko često koliko bi želela, te da je definitivno jako volela svoju decu.

- Sedela je pored mene za barskom stolicom u kuhinji. Apsolutno nije bilo naznaka da će se te noći dogoditi bilo kakva tragedija, nestanak ili bilo šta drugo, rekao je Mutlu, koji je naveo i to da je Ana cele noći slala poruke sa telefona.

I Brajan, koji je tek 4. januara prijavio policiji Anin nestanak, ispričao je istražiteljima da su on i Ana ugostili zajedničkog prijatelja Džema na večeri, a kad je gost otišao, on i supruga su legli, te je dodao da mu je supruga rekla da ima "hitnu situaciju na poslu" i da treba da odleti u Vašington ujutru.

Tužioci su naveli da je Brajan Volš takođe pretraživao na internetu „testeru za nož, najbolje sredstvo za raskomadanje. Takođe je 1. i 2. januara pretraživao posle koliko vremena počinje da se oseća telo, i može li leš da se identifikuje ako su zubi smrskani.

Istražitelji su otkrili da je Anin i Brajanov DNK pronađen na krvlju umrljanoj odeći pronađenoj u kontejneru u blizini kuće njegove majke, zajedno sa "Hunter" čizmama i "Prada" torbicom za koju je rekao da ju je nosila kada je nestala.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike