Isplivalo pismo Ane Volš koje je poslala saveznom sudu: U njemu otkriva više o svom mužu Brajanu

10.01.2023

09:40

0

Autor: D. R.

Ana Volš je, između ostalog navela, da je Brajan bio od velike pomoći nakon što je njena majka pretrpela aneurizmu mozga u decembru 2021. godine

Isplivalo pismo Ane Volš koje je poslala saveznom sudu: U njemu otkriva više o svom mužu Brajanu
Ana Volš - Copyright Instagram_Mari Salazar @MariSalazarTV

Brajan Volš nalazio se u kućnom pritvoru nakon što se 2018. izjasnio krivim za prodaju dve lažne slike Endija Vorhola, za 80.000 dolara.

Tokom saslušanja u saveznom sudu prošlog juna, Brajanova supruga, Ana Volš, napisala je pismo sudiji kako bi pružila podršku svom mužu pre izricanja presude dok je bio u kućnom pritvoru.

U svom pismu saveznom sudiji u junu 2022, a koje su preneli američkii mediji , Ana je napisala:

„Tokom ovih osam meseci, naša porodica je bila u mogućnosti da bude zajedno tokom mnogih prekretnica: naš najmlađi sin je napunio godinu, naš srednji sin je počeo da govori, a naš najstariji sin koji je upravo krenuo u vrtić kada smo vas poslednji put videli, sada ima samo nekoliko nedelja do završetka godine i pripreme za prvi razred. Izgubio je i prvi zub.”

Ana je dalje rekla da je Brajan bio od velike pomoći nakon što je njena majka pretrpela aneurizmu mozga u decembru 2021.

„Ne samo da joj je spasao život, već je njoj i celoj porodici doneo udobnost i radost tokom njene bolesti“, napisala je Ana u svom pismu.

Prinstcreen /Instagram/anawalshe
 

Ana je takođe rekla da je Brajan nastavio „da se brine o svojoj bolesnoj starijoj majci i da bude uz svoje sinove iz dana u dan“ dodajući da je sa decom redovno išao u šetnju, brinuo o potrebama porodice, učeći na taj način svoju decu da dele radost i budu korisna.

Sudski dokumenti otkrivaju da je Brajan glavni staratelj njihova tri dečaka, starosti šest, četiri i dve godine, dok Ana provodi dosta vremena radeći za firmu za nekretnine u Vašingtonu.

„Brian je dosledno radio na razbijanju loših navika svoje porodice iz prošlosti i svi se radujemo novom poglavlju njegovog života“, napisala je Ana saveznom sudiji.

Ana Volš je nestala pre više od nedelju dana, a policija veruje da bi njen muž mogao biti odgovoran nakon što je u ponedeljak optužen za dovođenje policije u zabludu u slučaju njenog nestanka.

Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Pool
 

Određena mu je kauciju od 500.000 dolara.

U kući Ane Volš pronađen je krvav nož, a utvrđeno je i da je njen muž kupio sredstva za čišćenje u Home Depot-u. Tokom sudskog saslušanja, pomoćnica okružnog tužioca Lin Beland rekla je sudiji da su nakon pretresa tokom vikenda u Aninoj kući pronađeni nož obliven krvlju i druge krvave tačke.

Snimak nadzora iz kućnog skladišta u Roklandu takođe je pokazao kako Brajan kupuje ceradu, krpe, traku i druge potrepštine za čišćenje, dodao je Beland.
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike