"Brajan je moj zet, znam ga deceniju, on je pun saosećanja i privržen porodici": Isplivalo pismo rođene sestre Ane Volš

28.01.2023

21:40

0

Aleksandra Dimitrijević tvrdi da je Ana umela da smiri Brajana i da on bez njene podrške ne bi promenio život

"Brajan je moj zet, znam ga deceniju, on je pun saosećanja i privržen porodici": Isplivalo pismo rođene sestre Ane Volš
Ana Volš - Copyright Instagram_ Jacqueline Matter

Aleksandra Dimitrijević sestra je Ane Volš (39), rođene Beograđanke koja je nestala u novogodišnjoj noći i za čije ubistvo je optužen njen suprug Brajan Volš (47), imala je veoma lepo mišljenje o zetu. U javnost je isplivalo njeno pismo iz juna 2022. godine.

Ona tvrdi da je Ana umela da smiri supruga Brajana Volša i da on bez njene podrške ne bi imao hrabrosti ni snage da promeni svoj život.

Aleksandra je u junu 2022. godine pisala sudiju Vudloku i u pismu tvrdi da je Brajan bio privržen prodici.

"Ja sam Aleksandra Dimitrijević. Brajan Volš je moj zet. Brajana poznajem skoro deceniju. Ovo pismo je dokaz da Brajan Volš nastavlja da kontinuirano pruža podršku svojoj zajedinici i porodici", napisala je Aleksandra.

Ona je sudiji Vudloku predočila nekoliko primera, među kojima je pomoć koju je pružio njenoj majci, koja je u decembru 2021. imala zdravstveni problem.

 

 

Kako Aleksandra kaže, upravo je njegovo prisustvo u kući i reakcija spasila život Milanki Ljubičić.

"On je takođe bio uz nju tokom oporavka zajedno sa drugim članovima porodice. Bio je pun saosećanja, strpljenja i pružao je podršku svima u porodici tokom tog teškog perioda. Takođe, provela sam nekoliko nedelja u njihovom domu u Kohasetu. Videla sam kako brine o našoj majci, svojoj majci, o njihova tri sina (sinovima Ane i Brajana Volša), i sve vreme pruža podršku mojoj sestri tokom obavljanja poslovnih obaveza", dodala je Aleksandra.

Ona je u pismu molila sudiju da Brajan Volš, njegovo troje dece i supruga ostanu zajedno.

"Brajan je veoma privržen svojoj porodici. Oduvek sam volela Brajana. On se razvio kao osoba. On pripisuje ovu promenu školi liderstva i kaže da bez hapšenja i podrške moje sestre, ne bi imao hrabrosti ni snage da promeni svoj život, zato što promena može da bude vrlo bolna. Govorio je da je fokusiran na pravljenje pozitivnih rezultata koji utiču i na sve oko njega svakoga dana i verujem da je to istina, a takođe sam i videla te pozitivne promene", napisala je Anina sestra.

Na kraju pisma Aleksandra se zahvalila suidiji što je uzeo to pismo u razmatranje i dodala da je tu da potvrdi navedeno.

Majka troje dece, Ana Volš nestala je u prvim satima 1. januara. Brajan Volš je prvo uhapšen zbog ometanja istrage, a potom i zbog sumnje da je ubio, raskomdao i delove tela supruge razbacao po kontejnerima u Bostonu, odakle su otpremljeni na deponije. Snimila ga je čak i kamera kako baca nešto teško.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike