Flašica sa mlekom za bebe, do pola okićena jelka: Tužni prizori iz kuće jezivo ubijene Ane Volš!

19.01.2023

13:13

0

U kući u Kohasetu, u kojoj se odigrala krvava drama, sada se mogu videti samo ostaci nekada srećnog porodičnog života

Flašica sa mlekom za bebe, do pola okićena jelka: Tužni prizori iz kuće jezivo ubijene Ane Volš!
Porodični dom Volšovih koje je Brajan pretvorio u mesto zločina - Copyright YouTube/NewsNation

U programu uživo bostonska televizijska mreža Njuznejšn prikazala je snimke i fotografije iz kuće u Kohasetu, gde se dogodio nezapamćen zločin, koji je zgrozio Ameriku i Srbiju. Prikazana je unutrašnjost kuće Volšovih, u kojoj je Brajan Volš usmrtio i izrezao telo svoje supruge Ane Volš, rođene Beograđanke, sa kojom je imao troje male dece.

Ana Volš, uspešna poslovna žena, radila je na mestu izvršnog direktora firme za nekretnine u Vašingtonu, a vikende je provodila sa porodicom u Bostonu, gde je njen muž "robijao" kućni pritvor zbog prodaje lažnih umetničkih slika. Razdvojenost od svojih sinova bile su uzrok svađa Ane i Brajana, jer je ona htela da deca budu sa njom, čemu se Brajan energunišitoično protivio.

U kući u Kohasetu, u kojoj se odigrala krvava drama, sada se mogu videti samo ostaci nekada srećnog porodičnog života. Fotografije prikazuju turoban prizor - dopola okićenu novogodišnju jelku, prazničnu lampu ostavljenu na kuhinjskom stolu i flašicu za bebe s malo mleka.

Šta se desilo sa nemačkim ovčarom Hanom?

Na snimcima se vide ii policijske trake ostale od uviđaja, kao i mrlje na podrumskim vratima koje potiču od spreja luminol kojim se ultraljubičastim svetlom traže prani i ribani tragovi krvi. Reč je upravo o podrumu u kojem je policija pronašla tragove krvi i krvav nož. Ostalo je i pitanje šta se dogodilo sa psom Volšovih, nemačkim ovčarom pod imenom Han.

Ana i Brajan su Novu godinu proslavili sa prijateljem, koji je njihov dom napustio u 01:30. Kako je rekao, Brajan je spremio izuzetnu večeru, smejali su se, grlili i ništa nije ukazivalo da će se u narednih nekoliko sati desiti nešto strašno.

Dadilja čuvala decu dok je Brajan kasapio telo

Anin nestanak prijavili su 4. januara zaposleni u njenoj firmi, u kojoj se nije pojavila, a to je, zatim, učinio i Brajan Volš. On je tvrdio da je Ana 1. januara u 6.10 ujutru napustila kuću da bi uhvatila avion za Vašington i da ju je tada poslednji put video. U policijskoj istrazi ispitana je i dadilja, koja je dolazila u kuću 1. i 2. januara, u vreme kada je Ana već bila mrtva, a Brajan pokušavao da se otarasi tela.

BONUS VIDEO

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike