Najbolja prijateljica nestale Beograđanke otkriva: "Bilo je napeto između Ane i Brajana za Božić zbog dece"!

11.01.2023

09:42

0

Autor: 24sedam

Ana je sa Alisom otišla na ples, pa na večeru, a sutradan je otputovala za Boston kod dece i muža za praznike

Najbolja prijateljica nestale Beograđanke otkriva: "Bilo je napeto između Ane i Brajana za Božić zbog dece"!
Ana i Brajan Volš - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic

Alisa Kirbi, najbolja prijateljia Beograđanke Ane Volš za kojom se danima traga, rekla je američkim medijima da su Ana i Brajan imali razmirice oko dece, a da je oko Božića bilo poprilično napeto.

- Ja sam bila sa njom u četvrtak uveče. To je bio poslednji put da sam bila sa njom. Tada smo izašle na večeru, a prethodno smo išle na ples i ostale smo do kasno. Sutradan ujutru, tog petka ona je otišla u Boston. Njihove svađe bile su oko toga kada će konačno da se presele u Vašington, kada ću ona ponovo da budem sa svojom decom, to je bio njen prioritet. Oni su prolazili kroz jedan veliki stresni period i znam da je za Božić bilo napeto. Ali nije postojalo ništa što je ukazivalo da se ona plašila za svoj život ili da se osećala nebezbedno - ispričala je Alisa.

Navela je da je Ana bila samo frustrirana jer nije mogla da zbog posla provodi više vremena sa decom.

- Ona je o Brajanu govorila kao o njenom najboljem prijatelju. Oboje su bili vrlo bliski. Uvek je govorila da je njihova ljubav bila na prvi pogled i da mu je verovala, da je on dobra osoba, da je sve što je uradio u prošlosti zapravo posledica samo loših i nesmotrenih odluka - dodala je Alisa, koja se usred razgovora zaplakala.

- Znajući to sve je bolno. Nije fer što se ovo dogodilo - rekla je jecajući.

Ana Volš nestala je 1. januara pred zoru, kada je imala naručenu vožnju ka aerodromu, odakle je trebalo da odleti na posao u Vašington.

Njen suprug Brajan Volš nestanak je prijavio 4. januara, a nekoliko dana kasnije uhapšen jer je ometao istragu. U podrumu njihove kuće nađen je krvavi nož, a na deponiji blizu Kohaseta gde žive pronađene su krvave kese, sekira, testere i ostaci ljudskom tkiva na bačenom tepihu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike