Jezivi detalji optužnice koji terete Brajana Volša za ubistvo supruge: Raskomadao Anino telo, pa sve spakovao u 10 torbi!

18.01.2023

14:47

0

Brajan Volš na internetu pretraživao da li se može odgovarati za ubistvo ako nema leša

Jezivi detalji optužnice koji terete Brajana Volša za ubistvo supruge: Raskomadao Anino telo, pa sve spakovao u 10 torbi!
Brajan Volš raskomadao telo supruge Ane - Copyright Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Pool

Brajan Volš, suprug Ane Volš kojoj se trag gubi u novogodišnjoj noći u Americi pred sudom odgovara za optužbe za ubistvo svoje supruge.

Tužioci kažu da je Brajan Volš pretraživao na internetu „testeru za nož najbolje sredstvo za raskomadanje“ i „Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?“ u danima nakon što je Ana nestala. On je pretraživao posle Aninog nestanka 1. i 2. januara posle koliko vremena počinje da se oseća telo, i može li da se identifikuje telo ako su zubi smrskani.

 

 

Tužioci takođe kažu da je Volš otišao u prodavnicu nakon Aninog nestanka i kupovao peškire, prostirku za kupanje i potrepština za čišćenje.

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i "teške" cerade. Tužioci takođe kažu da nije bilo aktivnosti na kreditnim karticama Ane Volše od njenog nestanka 1. januara.

Tužilac kaže da je pronađeno 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju. DNK testiranje je povezalo krv i tkivo sa njom.

 

 

Brajan Volš je zurio u prazno i treptao dok je tužilac čitao brojne dokaze u ovom slučaju. DNK Ane Volš i Brajana Volša pronađen je i na više predmeta u kontejneru iz kuće njegove majke.

 

 

Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike