Brajan je raskomadao, a potom spalio Anino telo?! Procurili novi detalji iz istrage o nestanku Beograđanke

18.01.2023

06:27

0

Nestalu Anu Volš muž Brajan je navodno raskomadao u podrumu njihove kuće

Brajan je raskomadao, a potom spalio Anino telo?! Procurili novi detalji iz istrage o nestanku Beograđanke
Brajan Volš - Copyright Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Brajan Volš je juče optužen za ubistvo svoje supruge, Beograđanke Ane Volš, a sada su pojedini američki mediji objavili da se veruje da je Anu suprug ubio, a potom njeno telo raskomadao u podrumu njihove kuće u Kohasetu. Tako bar tvrde policijski izvori "LAmaga."

Policija veruje da je Ana Volš (39), majka tri dečaka, nestala u ranim jutarnjim satima 1. januara. Od tog dana nije viđena, a nestanak je prijavljen u Vašingtonu 4. januara, kada se nije pojavila na poslu.

- Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji potkrepljuju te optužbe verovatno će biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti obelodanjeni - rekao je tužilac okruga Norfolk Majkl Morisi.

 

 

Telefon mu lociran u spalionicama u centrima za reciklažu

LYNN POLICE DEPARTMENT
 

 

Direktna saznanja iz istrage pokazuju da je Brajanov telefon zvonio u dva centra za smeće i reciklažu u kojima su korišćene spalionice - jednom u Abingtonu i drugom u Broktonu. To je na južnoj obali Masačusetsa, blizu imanja porodice Volš.

- Postoji velika količina fizičkih dokaza prikupljenih na različitim lokacijama, ali malo je verovatno da će neko telo biti pronađeno - kaže za američki "LAmag" visoki zvaničnik policije.

U kontejneru pored majčine kuće testera i krv

Navodno su i pregledom smeća iz kontejnera u blizini kuće majke Brajana Volša u Svompskotu pronađeni testera za metal i tragovi krvi. Takođe su pronađeni oštećeni nož i krv u podrumu kuće na imanju u Kohasetu, gde izvori kažu da veruju da je Ana Volš ubijena. Tu su i snimci na kojima se vidi kako Volš kupuje sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara u "Home Depotu". Takođe je na internetu pretraživao kako se rešiti tela žene teške 52 kilograma.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
 

 

Brajan Volš je odmah po Aninom nestanku tvrdio da je njegova supruga otišla prvog dana nove godine taksijem na  aerodrom "Logan" u Bostonu na let za Vašington DC, gde je navodno morala da se pobrine za hitne slučajeve u firmi za nekretnine "Tishman Speier".

Njen poslodavac je pozvao policiju i prijavio njen nestanak 4. januara, nakon čega je pokrenuta istraga. Istog dana njen nestanak prijavio je i Brajan. 

Policija, međutim, nije pronašla nikakav zapis o tome da je Ana Volš pozvala Uber ili neki taksi i utvrdila je da te nedelje nije poletela iz Bostona.

Međutim, utvrdili su da je Brajan tog dana napustio svoj dom, tvrdeći da ide u kupovinu u blizini stana svoje majke, ali nije mogao da pruži dokaz o tome, a sigurnosni snimci ga nisu uhvatili ni u jednoj prodavnici za koju je tvrdio da ju je posetio. 

Međutim, sigurnosne kamere su ga snimile kako koristi kontejner za smeće u prodavnici pića pored "Vhole Foodsa", koji je navodno posetio. 

Brajan Volš je trenutno u pritvoru uz kauciju od 500.000 dolara, a očekuje se da će se ponovo pojaviti na sudu u februaru.

Inače, Volš je u trenutku Aninog nestanka bio u kućnom pritvoru zbog federalne osude za prevaru nakon afere u kojoj je ukrao i prodao prave i lažne slike Endija Vorhola.

Tokom istrage su isplivali i podaci iz života Brajana Volša. Ono što se zna je da je Volš (46) odrastao kao jedino dete u porodici, sa majkom koja živi povučeno i ocem koji je bio poznati neurohirurg u Bostonu. Intrigira i činjenica da se tokom studija lečio u psihijatrijskoj ustanovi čak dve godine, a navodno je, prema rečima psihijatra, teško kontrolisao bes i depresiju. 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike