Da li komšijska kamera krije istinu? Snimljeno šta se dešavalo u kući Ane i Brajana Volša u vreme njenog nestanka

17.01.2023

08:57

0

Komšija Volšovih se javio policiji 8. januara

Da li komšijska kamera krije istinu? Snimljeno šta se dešavalo u kući Ane i Brajana Volša u vreme njenog nestanka
Ana i Brajan Volš - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic

Komšija Brajana Volša njegove supruge Ane, za kojom se traga od 1. januara, javio se policiji Kohaseta 8. januara i rekao da ima snimke sa sigurnosnih kamera za koje veruje da bi mogli da imaju veze sa njenim nestankom.

 

 

Na društvenim mrežama objavljen je policijski dokument na kojem se vidi da je 8. januara muškarac pozvao policiju telefonskim putem i naveo da želi da razgovara sa policajcem o slučaju Volš.

- On ima kameru na svojoj kući koja možda pokazuje snimak povezan sa incidentom. Upravo se vratio kući sa odmora i može da preda snimak policiji u Kohasetu - piše u dokumentu.

Podsetimo, Ana Volš, rodom iz Beograda, nestala je 1. januara, nakon što je Novu godinu proslavila u svom domu u Kohasetu sa suprugom Brajanom i prijateljem. Njen nestanak prijavili su 4. januara najpre kolege iz firme u kojoj je zaposlena, jer se nije pojavila na poslu, a potom i njen suprug Brajan Volš.

Brajan je uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage, odnosno jer je izostavio da kaže policiji gde se sve kretao u prvim danima nakon nestanka supruge. Na saslušanju je izjavio da nije kriv, nakon čega mu je određen pritvor uz kauciju od 500.000 dolara.

Policija je u podrumu njihove kuće pronašla nož i krv, a na đubrištu sekiru, testeru, tepihe i druge stvari koje ukazuju da je počinjen zločin, a istražuje se da li ima veze sa nestalom Anom.

Takođe, otkriveno je da je Brajan kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara, kao da je na internetu pretraživao "kako se rešiti tela žene od 52 kilograma".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike