"Svi mislimo isto, i njegova majka je umešana": Da li je Ana Volš ubijena? Beograđani žale za sugrađankom nestalom u Americi (VIDEO)

17.01.2023

13:31

0

Ani Volš se izgubio trag 1. januara u Kohasetu

"Svi mislimo isto, i njegova majka je umešana": Da li je Ana Volš ubijena? Beograđani žale za sugrađankom nestalom u Americi (VIDEO)
Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Američka kao i srpska javnost potresene su nestankom Beograđanke Ane Volš (39), kojoj se svaki trag izgubio 1. januara ove godine u Kohasetu u Masačusetsu.

Ana je poslednji put viđena u novogodišnjoj noći, kada je doček proslavila u svom domu sa suprugom Brajanom i prijateljem, dok su u kući bila i deca Volšovih.

Njen nestanak prijavili su 4. januara kolege iz firme u kojoj je zaposlena, jer se nije pojavila na poslu, a potom je istog dana to učinio i njen suprug.

Brajan Volš je uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage, odnosno jer je izostavio da kaže policajcima kuda se sve kretao nakon ženinog nestanka. Na saslušanju se izjasnio da nije kriv nakon čega je zadržan uz kauciju od 500.000 dolara.

Policija je saopštila da je samo dan nakon Aninog nestanka kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Takođe, policija je otkrila da je Brajan Volš na internetu pretraživao "Kako se otarasiti tela žene od 52 kilograma", a u podrumu kuće u Kohasetu pronađeni su nož i krv.

Na deponiji, koja se nalazi u blizini kuće Volšovih, pronađene su sekira, testera ,tepisi, korišćena sredstva za čišćenje i druge stvari zbog kojih se sumnja da je u Bostonu počinjen zločin, a istražuje se da li ima veze sa Aninim nestankom.

Brajan je inače u tom trenutku bio u kućnom pritvoru sa nanogvicom zbog prodaje lažne slike Endija Vorhola. Otkriveno je da je pre nego što se verila za njega, a potom i udala i rodila mu troje dece, Ana prijavila policiji da joj je, navodno, Brajan u telefonskom razgovoru pretio da će "ubiti nju i njene prijatelje".

O tome da li misle da je Ana Volš ubijena i ukoliko misle, na koga sumnjaju, razgovarali smo sa našim sugrađanima. Njihove odgovore pogledajte u sledećem videu:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike