Muž Ane Volš najsumnjiviji: Sve što je pokušao da sakrije podseća na uklanjanje leševa u Belivukovoj kući strave u Ritopeku!

10.01.2023

12:52

0

Policija sa psima tragačima sada pretražuje obližnju deponiju Njuberi u Pibodiju

Muž Ane Volš najsumnjiviji: Sve što je pokušao da sakrije podseća na uklanjanje leševa u Belivukovoj kući strave u Ritopeku!
Da li ima sličnosti između Volša i Belivuka - Copyright Greg Derr/The Patriot Ledger via AP/Tanjug/Rade Prelić

Nestanak Beograđanke Ane Volš (39) u novogodišnjoj noći u Americi glavna je vest na dva kontinenta, a prema onome što je do sada otkrila policija Kohaseta, gde je živela s porodicom, najsumnjiviji je njen suprug, koji je juče i uhapšen zbog ometanja istrage.

Brajan Volš je lagao istražitelje kada je rekao da je, pre nego što je prijavio Anin nestanak, išao u grad da sinu kupi sladoled, a na snimcima nadzornih kamera vidi se da Volš u radnji "Home Deport" u Roklandu, inače prodavnici kućnog materijala, kupuje crnu hiruršku masku i plave hirurške rukavice. Muž nestale Ane u prodavnici je kupio i sredstva za čišćenje, najlone, kofu i lepljivu traku, te je račun od 450 dolara platio u gotovini.

Printscreen/Instagram
Ana Volš nije stigla na let za Vašington

Da li je Ana Volš ubijena, da li su pomenuti proizvodi nabavljeni kako bi se sakrili tragovi zločina, i štaje urađeno sa telom, zasada se samo nagađa, međutim, sve ovo neodoljivo podseća na zlodela u kući strave u Ritopeku za koja su optuženi Veljko Belivuk i njegova zloglasna kriminalna grupa.

Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Pool
Brajan Volš na sudu juče rekao da nije kriv

Oni su optuženi da su u pomenutu kuću namamljivali svoje žrtve, koje su potom sekli i mleli u industrijskoj mašini za meso, nakon čega su ostatke bacali u Dunav. U skrivenoj prostoriji kuće, na plafonu su se nalazile kuke, kroz njih je bio provučen kanap, a preko njega se prostirala folija, sve s ciljem da se izbegne prskanje krvi po zidovima i podu i da bi se s najlona isprala vodenim šmrkom. Potom se svuda posipala sona kiselina ili varikina, da bi se uništili tragovi zločina.

Ana Volš nestala je 1. januara pred zoru, kada je imala naručenu vožnju do aerodroma, gde je krenula na let za Vašington, u kome je poslednjih godinu i po dana radila kao izvršni direktor u kompaniji koja se bivi nekretninama.

Ana i Brajan imaju troje male dece i u ovom periodu živeli su odvojeno jer je njemu, zbog prodaje faslifikovanih umetničkih slika, izrečena mera kućnog pritvora, a plan je bio da se posle toga svi zajedno presele u Vašington.

Brajan Volš je Anin nestanak prijavio tek 4. januara, a juče je uhapšen jer je obmanjivao istražitelje koji su u podrumu kuće pronašli krvav nož.

Policija, kako prenose mediji, sa psima tragačima sada pretražuje obližnju deponiju Njuberi u Pibodiju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike