Rekao da ide sinu da kupi sladoled, a išao po sredstva za čišćenje, najlone i lepljivu traku: Sud Brajanu odredio kauciju od 500.000 dolara!

09.01.2023

18:50

1

Autor: 24sedam

Brajan Volš se na saslušanju izjasnio da nije kriv ni povezan sa nestankom supruge Ane

Rekao da ide sinu da kupi sladoled, a išao po sredstva za čišćenje, najlone i lepljivu traku: Sud Brajanu odredio kauciju od 500.000 dolara!
Brajan Volš suočen sa teškim optužbama za ubistvo supruge Ane - Copyright Instagram/anawalshe/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Brajan Volš, muž nestale Srpkinje Ane Volš, slagao je policiju da je išao sinu da kupi sladoled. Umesto toga sa maskom na glavi i rukavicama na rukama otišao je da kupi sredstva za čišćenje kao i najlone, kofu i lepljivu traku, koje je platio 450 dolara, prenosi NBC Boston.

Kako se navodi, Brajan nije optužen za ubistvo, već za obmanjivanje istražitelja.

Brajan Volš izveden je pred tužioca gde se izjasnio da nije kriv ni povezan sa nestankom njegove supruge Ane Volš. Njemu je određena kaucija u vrednosti od 500.000 dolara.

U porodičnoj kući u podrumu nađena je krv i krvavi nož, saopštila je kancelarija tužioca u Norfolku.

Ana Volš, poreklom iz Srbije, nestala je 1. januara u blizini Bostona, a detalji o njenom nestanku i dalje su sporni. Volš je majka troje dece, a ono što je poznato jeste da je trebalo da ode u Vašington radi posla. Međutim, na let nikad nije stigla.

Kako je saopštila policija, mobilni telefon Ane Volš je lociran u delu kuće 1. i 2. januara.

 

 

Ana, koja se pre udaje prezivala Ljubičić, majka je troje dece, a njen nestanak su prošle nedelje prijavili muž i poslodavac, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena.

Policija nije precizirala ko je poslednji put video Anu Volš, navodeći da je to bio "član porodice". Navedeno je i da je njen muž spavao u vreme kada je ona navodno izašla iz kuće.

Policija, međutim, veruje da je njen suprug Brajan Volš doveo policijske istražitelje u zabludu, saopštila je kancelarija tužioca.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike