U potrazi za nestalom Beograđankom američka javnost se obrušila na njenog muža: "Tip nije u panici, zvuči kao da naručuje picu"!

08.01.2023

13:28

0

Autor: 24sedam

Ana Volš, koja je u decembru bila u poseti porodici u Beogradu, nestala je u nedelju 1. januara

U potrazi za nestalom Beograđankom američka javnost se obrušila na njenog muža: "Tip nije u panici, zvuči kao da naručuje picu"!
Ana Volš - Copyright Instagram_Mari Salazar @MariSalazarTV

Nestanak Beograđanke Ane Volš (39) digao je Ameriku na noge, a nakon obraćanja njenog muža Brajana Volša preko društvenih mreža, u kome apeluje za pomoć u potrazi za nestalom suprugom sa kojom ima troje male dece, tamošnja javnost počela je da sumnja u njegovu iskrenost.

Video koji je objavljen na Tviteru traje 43 sekunde i ima više od 60.000 pregleda.

- Dobar dan, ja sam Brajan Volš. Ako poznajete nekoga ko je imao kontakt sa njom, pozovite me ako želite“ , „pitam se da li ste razgovarali s njom u nedelju, ili poslednjih nekoliko dana, da li znate nekoga ko bi mogao da ima kontakt sa njom. Izvinite što vam smetam, siguran sam da je sve u redu, naveo je muž nestale žene.

https://twitter.com/CohassetTweet/status/1611861948588515328?ref_src=twsrc%5Etfw

Nakon objavljivanja audio snimka, većina ljudi imala je burne reakcije, pa su korisnici navodili da deluje kao da uopšte nije zabrinut, niti je u panici.

Jedan od korisnika napisao je da "momak zvuči kao da naručuje picu", a drugi je dodao: "Mužić zvuči nedorečeno".

Ana Volš, koja je u decembru bila u poseti porodici u Beogradu, nestala je u nedelju 1. januara, kad je iz porodične kuće u Masačusecu krenula na let za Vašington, gde je radila u biznisu sa nekretninama.

Njen suprug Brajan Volš prijavio je nestanak nakon tri dana.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike