"Ana je flertovala i ponižavala Brajana": Bivši podstanari progovorili o Volšovima - "Pre nestanka je imala nervni slom kao Britni Spirs"!

13.01.2023

19:45

1

Autor: M. Brkić

Mendi Silva i njen suprug Majk ispričali su da je Ana imala "nervni slom" prošlog meseca

"Ana je flertovala i ponižavala Brajana": Bivši podstanari progovorili o Volšovima - "Pre nestanka je imala nervni slom kao Britni Spirs"!
Ana Volš - Copyright Printscreen/Instagram

Bivši podstanari Brajana Ane Volš, koja je nestala 1. januara u Kohesatu u Americi, otkrili su da su videli kako je ona, koja je inače uvek staložena, doživela "nervni slom" neposredno pre njenog nestanka i uporedili je sa Britni Spirs.

Mendi Silva i njen suprug Majk ispričali su da se to dogodilo prošlog meseca, kada su se suočili sa Volšovima, zbog njihovih planova da prodaju stan koji su oni iznajmljivali od njih skoro četiri godine.

Prinstcreen /Facebook/anawalshe
Ana i Brajan Volš

- To je bila potpuno druga Ana - rekla je Mendi Silva za "The Post".

"Kao Britni kada je Timberlejk raskinuo sa njom"

Njen suprug Majk, izvođač radova, izjavio je da je osam godina radio na šest imanja Ane i Brajana u Masačusetsu. Kirija za stan u gradu Reviru im je bila snižena, u zamenu za njegov rad.

- Znate Kejt Midlton, Megan Markl ili kraljicu? Predstavljaju se i ponašaju se veoma profesionalno, to je bila Ana. Ali kada smo rekli, 'Ne, ne možete nam to učiniti' i uzvratili, bilo je kao da gledamo Britni Spirs kako se raspada kada je Džastin Timberlejk raskinuo s njom. To nije bilo normalno - navela je Mendi.

Majk tvrdi da mu Volšovi i dalje duguju 2.500 dolara za posao koji je obavio na njihovom imanju u Linu.

On je naveo da je poslao SMS i Ani i Brajanu u novogodišnjoj noći, ali se od Brajana javio tek 2. januara.

Instagram_ Jacqueline Matter
Ana Volš

- Poslao mi je poruku: 'Izvinjavam se zbog kašnjenja. Izgubio sam telefon i moj sin ga je upravo pronašao - priseća se on i dodaje:

- Šokiran sam što nije rekao: 'Izvinite zbog kašnjenja. Moja žena je nestala. Jeste li se čuli s njom?' ili bilo šta slično.

Osvrćući se unazad, nastavio je Majk, bilo je jasno da je Ana „nosila pantalone u porodici“, koja takođe uključuje tri mlada sina para, uzrasta 2, 4 i 6 godina.

"Ana je flerovala i spuštala svog muža"

Za Brajana je naveo da se predstavio kao investitor i da je imao nekoliko značajnih profesionalnih veza.

- Imao je ogrtač u svojoj kući sve vreme dok smo mi tamo radili - rekao je Majk, napominjući da nije znao da je Brajan zapravo u kućnom pritvoru nakon što se izjasnio krivim po federalnim optužbama za prevaru 2021. godine.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
Ana i Brajan Volš

Ana je, kako je rekao, takođe "malo flertovala" i često je svog muža spuštala komentarima poput „'Brajan je kao devojčica, kad se ogrebe, plače kao devojčica."

- Okrutni podsmesi su u oštroj suprotnosti sa dirljivim pismom koje je Ana poslala sudiji prošlog leta, u kojem se pozdravlja „radost“ i „uteha“ koju je Brajan doneo porodici - piše "The Post".

Podsetimo, Ana Volš (39), rodom iz Beograda, nestala je 1. januara u Kohasetu. Njen suprug prijavio je njen nestanak 4. januara, a uhapšen je četiri dana kasnije zbog ometanja istrage, odnosno jer nije otkrio gde se sve nalazio u danima nakon njenog nestanka.

Printscreen/YouTube/CBS Boston
Brajan Volš nakon saslušanja

U podrumu porodične kuće pronađeni su krv i nož, a otkriveno je da je Brajan kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara, kao da je na internetu pretraživao "kako se rešiti tela žene od 52 kilograma" u danima nakon njenog nestanka, zbog čega porodica i policija strahuju od najgoreg mogućeg scenarija.

Istražitelji su takođe pronašli sekiru, testeru i tepih na deponiji, koja je sat vremena udaljena od porodične kuće Volšovih. Sve ukazuje da se dogodio zločin i ispituje se da li ima veze sa Anom Volš.

Otkriveno je i da je Ana, navodno, Brajana 2014. godine prijavila policiji da joj je telefonskim putem rekao da će "Ubiti nju i njene prijatelje". Ana u ovom slučaju nije htela da sarađuje sa policijom, te Brajan nije gonjen niti odgovarao. Godinu dana kasnije su se venčali.

Brajan je na saslušanju u ponedeljak izjavio da nije kriv i zadržan u pritvoru uz kauciju od 500.000 dolara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike