Ana Volš upoznala Brajana dok je bila u braku: Bila udata za kuvara, pa je njega ugledala u hotelu!

12.01.2023

12:02

0

Autor: M. B.

Ana i Brajan su verovatno bili u tajnoj vezi i kada je ona bila u braku

Ana Volš upoznala Brajana dok je bila u braku: Bila udata za kuvara, pa je njega ugledala u hotelu!
Ana i Brajan Volš - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic

Ana Volš, koja je nestala u novogodišnjoj noći, upoznala je Brajana Volša 2008. godine. U to vreme bila je navodno udata i prezivala se Ana Ljubičić Knip i radila je u hotelu "Veatleigh" Berkširu. Brajan Volš, sin poznatog bostonskog neurohirurga, često je izlazio po hotelima pa je tako i upoznao Anu Knip, piše Boston Globe.

Za Anu je to bila ljubav na prvi pogled, prisetila se u sudskom izveštaju koji je podnela u njegovo ime u slučaju prodaje lažnih slika Endija Vorhola.

Međutim, ona je, navodno, bila udata za čoveka koji je radio kao kuvar u hotelu od kog se razvela 2014. godine, pokazuju zapisi. Ana Knip, je emigrirala iz Srbije i za stalno se preselila u Boston. Godinu dana nakon razvoda su se Ana i Brajan verili i venčali, a naredne godine su dobili prvog od trojice sinova.

 

 

Kako se može videti na njenom profilu na Fejsbuku, Ana je 2013. godine objavila sliku na kojoj se vidi kako ljubi muškarca u obraz, a lice mu je isekla kako se ne bi videlo. Jedna osoba joj je napisala da zna ko je na slici, a kada joj je Ana odgovorila da navede ko je, usledio je komentar te osobe koji je glasio: "BW". To su inicijali njenog sadašnjeg supruga Brajana Volša.

Anina majka Milanka Ljubičić je za 24sedam rekla da je njena ćerka upoznala Brajana kada je čistila njegov stan, a da je on tada živeo sam. Kako je navela, tada su se kratko zabavljali i rastali su se.

- Međutim, nakon dve-tri godine, Ana mi je rekla "Mama, ne veruješ ko mi se javio". Bio je to Brajan, s kojim je obnovila vezu, a potom su se 2015. godine venčali - rekla je Milanka.

Njih dvoje su se venčali u Srbiji i počeli da žive zajedno u bogatom primorskom predgrađu južno od Bostona. Međutim, njihova veza je počela da postaje toksična kako je vreme prolazilo.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
Ana Volš

Prošlog marta, Ana Volš se zaposlila u "Tishman Speier-u", velikoj firmi za nekretnine koja je, prema tužiocima, dala veliki porast plata i odlične zdravstvene beneficije, ali je takođe zahtevala od Ane da radi u Vašingtonu. Tog meseca je kupila kuću u četvrti "Chevi Chase u DC-u" za 1,3 miliona dolara. Pravni problemi Brajana Volša sprečili su ga da joj se pridruži u Vašingtonu, rekao je njegov advokat u sudskom dopisu.

Dok je njegova žena išla na novi posao skoro 800 kilometara, Volš i tri sina preselili su se u kuću koju je iznajmila njegova majka u Kohasetu. On je tokom nedelje brinuo o svojim sinovima. Takođe se brinuo o svojoj bolesnoj majci, koja je živela sa njima kada njegova žena nije bila u gradu, navodi se u sudskom dopisu podnetom prošlog juna.

U pismu sudiji, Diana Volš opisala je svog sina: "JEDINI razlog zbog kojeg ustajem ujutru. On je JEDINA osoba koja brine o meni i uvek je tu za mene. Nažalost, nemam dobar odnos sa svojom snajom."

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
Ana i Brajan Volš

Ipak, kako se 2022. završila, Volšovi su planirali da provedu novogodišnju noć zajedno, pozvavši prijatelja na večeru u njihov dom u Kohasetu. Prijatelj, Gem Mutlu, stigao je u dom Volšovih oko 20:30, rekao je za Globe.

Na prilazu ga je dočekala nasmejana Ana. Brajan je skuvao večeru. Trio se zajedno fotografisao i razgovarao o budućim planovima. U jednom trenutku, jedno od dece je izašlo iz kreveta i pridružilo se grupi.

Noć je bila svečana i opuštena, rekao je Mutlu. Kada je otišao oko 1:30 ujutru, sve se činilo da je bilo u redu.

Sledećeg dana, rekao je Mutlu, poslao je poruku paru da im se zahvali na gostovanju. Samo Brajan Volš je odgovorio. Od tada se Ani gubi svaki trag. 

Poruka na šampanjcu

 

 

U trpezariji kuće Volšovih u Kohasetu, koja je ostala netaknuta od zabave, pronađena je kutija od šampanjca na kojoj je Ana crvenim slovima napisala poruku.

-Vau! 2022…Kakva godina! Pa ipak, mi smo i dalje ovde i zajedno! Učinimo 2023. najbolju do sada! Mi smo autori naših života...hrabrost, ljubav, istrajnost, saosećanje i radost. Ljubav, Ana - glasi poruka.

Na drugoj strani kutije piše: „Džem, Ana, Brajan 2023!, navodi New York post u članku gde su objavljene fotografije Anine poruke. 

Podsetimo, Brajan je uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage. Policija je u podrumu njihove kuće pronašla krvavi nož, i otkrila da je Brajan na internetu pretraživao "kako da se reši tela žene od 52 kilograma", ali i kupovao najlon, lepljivu traku i sredstva za čišćenje. 

Takođe, na deponiji su pronađene stvari koje ukazuju da je počinjen zločin i ispituje se da li ima veze sa Anom Volš. Istražitelji su pronašli kese za otpatke sa krvlju, sekire, noževe, korišćene potrepštine za čišćenje i tepih na kojem su pronađeni ostaci ljudskom tkiva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike