Beleške Brajana Volša nakon Aninog nestanka isplivale u javnost: "Cenim vašu zabrinutost", "Pozovi..."

12.01.2023

22:20

0

Autor: A. B.

Presavijena poruka, koju je Brajan napisao, nosi naslov "Odgovor prijateljima" i čini se da je poruka koju je napisao i planirao da prenese zabrinutim prijateljima

Beleške Brajana Volša nakon Aninog nestanka isplivale u javnost: "Cenim vašu zabrinutost", "Pozovi..."
Ana i Brajan Volš - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic

Brajan Volš se "obratio javnosti", najnovija je informacija engleskih i američkih medija koji su uspeli da dođu do njegovih beleški nakon nestanka Ane Volš.

Ono što deluje kao pripremljena izjava i spisak "obaveza" ispisanih na papiru pronađeno je na trpezarijskom stolu u iznajmljenoj kući u Kohasetu u Masačusetsu, gde je 39-godišnja Srpkinja poslednji put viđena u rano ujutru 1. januara.

Presavijena poruka, koju je Brajan napisao, nosi naslov "Odgovor prijateljima" i čini se da je poruka koju je napisao i planirao da prenese zabrinutim prijateljima usred spekulacija o nestanku.

Volš, koji je sada u pritvoru nakon što je optužen za obmanjivanje policajaca u istrazi, napisao je: "Cenim vašu zabrinutost. Trenutno je moj fokus na pronalaženju Ane i druženju sa..."

Spisak obaveza: Koga pozvati, sa kime razgovarati

Ostatak izjave se nalazi na delu papira koji se ne vidi najbolje, ali ton sugeriše da se potencijalno odnosi na njihovo troje dece.

Odmah ispod nje, delimično je vidljiva druga beleška koja sadrži listu zadataka, koja počinje sa "1. Ta", a veruje se da je reč o nekom porezu (eng. Taxes) ili početku razgovora sa nekim.

Dalje se navodi, "2. Cal..." (Call - pozovi) i "3. Pozovi sutra...".

Beleške su očigledno bile napisane pre nego što je priveden.

Nakon hapšenja Brajana Volša pod optužbom da je obmanuo policiju, tri sina, starosti između dve i šest godina, nalaze se u hraniteljskoj državnoj ustanovi.

Anini prijatelji se sada okupljaju u pokušavaju da dobiju starateljstvo nad decom dok se slučaj ne reši.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike