Brajan Ani pretio smrću!? Najnoviji policijski izveštaj potvrđuje "najavu eskalacije nasilja"!

13.01.2023

06:00

0

Autor: A. B.

Nešto više od godinu dana nakon što je Ana rekla policiji da joj je Brajan pretio da će je ubiti, ona je na društvenim mrežama objavila veridbu

Brajan Ani pretio smrću!? Najnoviji policijski izveštaj potvrđuje "najavu eskalacije nasilja"!
Brajan Volš suočen sa teškim optužbama za ubistvo supruge Ane - Copyright Instagram/anawalshe/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Na društvenim mrežama, nestala Ana Volš prikazala je glamurozan, srećan život sa svojim suprugom Brajanom.

Ali, policijski izveštaj koji je ekskluzivno dobio reporter lista "Boston 25", otkriva duboke probleme čak i pre nego što su Ana i Brajan stupili u bračnu zajednicu.

Prema ovom javnom izveštaju o incidentu, Ana je rekla policiji da je Brajan "izjavio preko telefona da će ubiti nju i njene prijatelje".

Dodala je tom prilikom da "Brajan sada živi u Bostonu u Masačusetsu".

Brajan nije imenovan u izveštaju, ali izvori ukazuju da je osumnjičeni Brajan Volš.

U izveštaju se potencijalni prekršaj navodi kao "pretnje krivičnim delom", ali Ana dalje nikada nije sarađivala sa policijom, pa tako Brajan Volš nikada nije optužen i slučaj je zatvoren.

Bivši šef bostonske policije Den Linski veruje da je ova stara optužba sada veoma značajna.

- Oslikava istoriju koju smo tražili da vidimo šta se dešava u toj vezi- Sve veze imaju tenzije, zar ne? Ljudi se svađaju i ne slažu. Ali kada ste se obratili vlastima jer smatrate da su vaša fizička bezbednost i fizička bezbednost vaših prijatelja u opasnosti i da pri tom napravite formalni izveštaj, to je drugačiji standard.

Posle pretnji ubistvom, usledila veridba

Nešto više od godinu dana nakon što je Ana rekla policiji da joj je Brajan pretio da će je ubiti, ona je na društvenim mrežama objavila veridbu.

I četiri meseca kasnije, venčali su se.

- Žrtve nasilja u porodici često pokrivaju svoje nasilnike i pronalaze izgovore za svoje povrede. Takođe bi se moglo smatrati u skladu sa tom objavom, ranjivosti, da je ona na ranjivom mestu u svojoj vezi i da na taj način dopire do ljudi.

Ana Volš se i dalje vodi kao nestala, niko je nije video od Nove godine.

Dan Linski veruje da je izveštaj policije Vašingtona, gde je Ana Volš rekla da joj je Brajan pretio da će je ubiti, možda bio početak eskalacionog lanca nasilja u porodici koji je izbio u Kohasetu na Novu godinu

- Ako je u porodičnoj kući zaista došlo do svađe i smrti, očigledno je da je početna pretnja prošla kroz ciklus nasilja i kulminirala krajnjim nasiljem.

Brajan Volš je zadržan uz kauciju od 500.000 dolara u Popravnom domu okruga Norfolk pod optužbom da je obmanuo istražitelje koji intenzivno tragaju za Anom Volš.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike