Misterija fotografije Ane Volš: "Blagi potres mozga, modrica kuka i posekotina..." - objava je naknadno izmenjena! (FOTO)

12.01.2023

17:53

0

Autor: A. B.

Ana Volš promenila je opis na Instagram fotografiji na kojoj se sumnja da je povređena

Misterija fotografije Ane Volš: "Blagi potres mozga, modrica kuka i posekotina..." - objava je naknadno izmenjena! (FOTO)
Copyright Prinstcreen /Instagram/anawalshe

Ana Volš, nestala majka iz Masačusetsa, postavila je svoju fotografiju sa sumnjivom povredom iznad levog oka, da bi potom izmenila opis pre nego što je podnela pismo u ime svog muža u njegovom slučaju prevare zbog koje je bio u kućnom pritvoru.

"Blagi potres mozga, modrica kuka i posekotina...", stoji u opisu fotografije koja je postavljena 21. maja 2018, ali izgleda da je izmenjena skoro osam meseci ranije.

Nejasno je koji je bio originalni naslov, ali izmene su napravljene otprilike u isto vreme kada je Volš sastavila pismo u kom je hvalila supruga, Brajana Volša, a u kojem je molila sudiju Daglasa Vudkoka da mu izrekne kaznu bez zatvora.

Izvršni direktor njene firme za nekretnine pričao je o tome koliko je "radosti“ i utehe" Brajan donosio porodici mesecima pre nego što je optužen da je ometao istragu njenog novogodišnjeg nestanka.

Očigledno je da je Ana Volš promenila natpis otprilike u vreme kada je molila za popustljivost u slučaju muževljeve prevare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Walshe (@anawalshe)

 

- Tokom ovih osam meseci, naša porodica je uspela da zajedno proslavi mnoge prekretnice - pisala je Ana, aludirajući na vreme kada je Brajan bio u kućnom pritvoru čekajući kaznu za prodaju dva falsifikovana umetnička dela Endija Vorhola za 80.000 dolara na i-beju.

Zahvalnost Brajanu oko angažovanja povodom majčine bolesti

Pored toga, pohvalila ga je što je pomogao njenoj majci u decembru 2021. godine, kada je pretrpela aneurizmu mozga.

Ana je pisala sudiji 1. juna 2022. 

- Ne samo da joj je spasao život, već je njoj i porodici doneo utehu i radost tokom bolesti.

Brajan Volš se izjasnio da nije kriv zbog ometanja policijske istrage.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike