Tri žene monstruma iz ove godine: Tereza ubila pa skuvala muža, Jasmina telo supruga polivala omekšivačem, Biljana svog zabetonirala!

31.12.2022

07:00

3

Stravični zločini dogodili su se u Zrenjaninu, Lazarevcu i Velikom Trnjanu

Tri žene monstruma iz ove godine: Tereza ubila pa skuvala muža, Jasmina telo supruga polivala omekšivačem, Biljana svog zabetonirala!
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook/S.S/J.S/Srdjan Tereza Peric/B.S/I.S.

Dva monstruozna ubistva muškaraca, za koja su osumnjičene njihove žene, dogodila su se ove godine, a još jedno, za koje se sumnja da se desilo još pre nekoliko godina, je otkriveno. Tereza se sumnjiči da je svog muža ubila, pa njegovo telo isekla, pa skuvala, Jasmina se sumnjiči da je telo muža kog je ubila polivala omekšivačem, a nakon Biljanog samoubistva otkriveno je da je telo njenog muža zabetonirala u štali.

Tereza izbola muža, pa kuvala organe u šerpi

Printscreen/Facebook/Srdjan Tereza Peric
Tereza je delove tela svog supruga kuvala

Tereza P. (46) je, kako se sumnja, ubila nožem svog četiri godine mlađeg muža Srđana sredinom maja ove godine u njegovoj kući u Zrenjaninu. Ovaj slučaj zaprepastio je celu Srbiju, jer je ona nakon ubistva, motornom testerom isekla, a potom kuvala. 

Još jezivije od samog zločina je činjenica da mu je prisustvovalo dvoje Terezine maloletne dece iz prvog braka. Detalje ovog zločina otkrio je njen bivši suprug Miljajim Ljutić (54).

- Ona se nakon razvoda sa mnom odmah udala za Srđana. On je od malena bio bolestan, a ona je tek nedavno dobila "šifru" i dobila lekove. Sve je uradila pred očima naše ćerke, a onda joj je dala i bensedin. Devojčica je gledala kako ga ona ubada, seče, a onda je videla i Srđanovu nogu. Potom je zvala mog sina, njenog brata i rekla, "Mama je zaklala Srđana". Ja sam prvo mislio da se šali, ali onda smo zvali policiju. Inače, on mi se hvalio tom motornom testerom, baš mi je rekao da je oštra. On i ja smo se družili... Pili pivo zajedno. Nema veze što je ona bila sa njim... Obojicu je znala da nas strpa u zatvor, pa sam ga ja vadio napolje - rekao je Miljajim.

Inače, sumnjalo se da je Tereza prvo mužu dala lekove za smirenje u vodu kako bi ga omamila. Ona je nakon hapšenja, sprovedena na odeljenje psihijatrije, nakon čega joj je određen pritvor.

Mediji su prenosili da je Tereza nakon ubistva izvadila sve organe svom suprugu i stavila ih u šerpu da ih kuva.

Prenosili su i reči neimenovane medicinske radnice, koja je navela da je Tereza bila krvava i dezorjentisana, kao i da je kuvala muževljeve bubrege, srce, polni organ, a u posebnom loncu jednu celu nogu. Nameravala je da ih posle raspe po Zrenjaninu.

Komšije nisu mogle ni da naslute zbog čega se dogodio ovaj zločin, a Terezin bivši muž izneo je tada nekoliko sumnji.

- On nije bio nasilan čovek, bar ja da znam. Ali nije baš voleo što deca odlaze tamo, a Tereza je bila vezana za decu. Zbog toga su se svađali, ili što je ona bila ljubomorna. Jedino mi to pada na pamet da je moglo toliko da je razljuti. Njegova sestra mi kaže da je zbog kuće, a ja sam joj rekao pa šta će joj kuća ako će da robija, ima ona svoje kuće - objašnjava Ljutić.

Jasmina telo supruga skirivala u sobi deset dana

24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook/S.S/J.S
 

Jasmina S. (44) iz Lazarevca u februaru je ubila je svog supruga Sinišu (42), a njegovo telo danima držala u spavaćoj sobi i polivala hemijom. Potom je pokušala samoubistvo u dnevnom boravku  tako što je sebi prerezala grkljan i vene na levoj ruci. 

- Siniša je zaista imao zdravstvenih problema, a osumnjičena je kazala da je on navodno bio u bolnici. Međutim, kasnije se ispostavilo da on nije bio u bolnici, već je mrtav ležao u krevetu umotan u ćebad, nakon što ga je nasmrt izbola. Nakon toga, ona je njegovo telo polivala hemijom i prskala osveživače vazduha i sve je to radila, kako se pretpostavlja da bi suzbila neprijatan miris. Deca o tome nisu ništa znala, pošto nije dozvoljava da uđu u sobu u kojoj se nalazio, već im je rekla, da on spava i da ga ne uznemiravaju. Deca nisu videla užas, već su oproštajno pismo koje su pronašli odneli kod prvog komšije i nakon toga on je pozvao policiju - rekao nam je tada naš izvor.

U tom oproštajnom pismu je navodno pisalo:

- Znam da me nisi voleo kao Sinišu, i da si njega voleo više. Što se tiče stvari u stanu sve su tvoje, uzmi ih, a mene sahrani sa njim, a i ne moraš, meni je sve jedno! Volim te, budite hrabri i čuvaj brata i sestre i nemoj da ih daješ Sinišinim roditeljima u ruke - pisalo je u pismu koje je Jasmina ostavila svom najstarijem sinu.

Jasminin sin nazvao je svoju majku monstrumom i rekao da više ne želi da je vidi, "osim ako baš mora u sudnici".

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Istragom je utvrđeno da je Jasmina supruga ubila sa sedam uboda nožem po telu, koje je stavila na pod na jedan tepih, a ispod njegove glave četiri jastuka i radnu uniformu. Preko Sinišinog tela stavila je pvc foliju, dva jorgana, ćebe, prekrivač i jednu žensku jaknu.

Telo supruga je skrivala u krevetu više od deset dana, a za sve to vreme ona je živela u istom stanu sa decom. Leš supruga nalivala je za to vreme omekšivačem, kako se ne bi osećao neprijatan miris.

Jasmina je u besvesnom stanju prevezena u bolnicu. Nakon što joj se stanje stabilizovalo, puštena je iz bolnice i saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Ona je na saslušanju, koje je trajalo više od četiri sata, pričala nepovezano. Tvrdila je da se ničega ne seća, pa ni ubistva. Nije znala da kaže ni odakle ona u bolnici. Određen joj je potom pritvor.

Stanari zgrade u kojoj su živeli supružnici su kazali da su se Jasmina i Siniša, navodno veoma često svađali.

O motivu se tada ništa nije znalo, a spekulisalo se da je osumnjičena supruga uhvatila navodno u prevari. Takođe, spekulisalo se i da je navodni motiv bio to što su deca više volela Sinišu, nego nju i da ona to nije mogla da podnese.

Biljana zabetonirala muža

Printscreen/Facebook/B.S/I.S.
Biljana S. i Ivan S.

Jeziv zločin u selu Velike Trnjane, otkriven je krajem juna ove godine, nakon što je Biljana S. (38) presudila sebi tako što je popila otrov. Naime, njeno telo pronađeno je u štali kraj porodične kuće, sa bočicom otrova pored, na belom čaršafu.

Nekoliko dana kasnje, a nekoliko sati nakon Biljanine sahrane, otkriven je horor u istom objektu u kojem se ubila -  pronađeno je telo njenog supruga Ivana S., zabetonirano u buretu, a za kog su svi verovali da je prethodne tri godine bio na privremenom radu u Rusiji. 

Njegovo telo je otkriveno nakon što je Biljanina maćeha rekla Ivanovom bratu Nenadu da je Biljana u štali sakrila zlato koje joj je muž poslao iz inostranstva. Zamolila ga je da joj pomogne da do toga dođu, ali umesto zlata u buretu su pronašli Ivanov leš. 

Biljanina maćeha ispričala je za medije da je ona pomagala Biljani da zameša malter i zalije preko bureta, a da nije znala šta je u njemu. Rekla je da je Ivana poslednji put videla na Đurđevdan 2019. godine.

Spekulisalo se o načinu na koji je Ivan ubijen. Navodilo se da je Ivan izboden nožem, ali i da po telu ima rane od sekire.

Printscreen/Facebook/B.S.
Biljana S.

Biljana je označena kao osumnjičena za njegovo ubistvo, a navodno je tri godine sa njihovim bližnjima održavala lažnu komunikaciju i govorila kako će se Ivan vratiti. Njena porodica je za naš portal tada iznela sumnje da je Biljana bila primorana da počini ovaj zločin.

Inače, dokaz da ljudi kojima je Biljana bila okružena nisu ništa slutili je i to što se na njenoj umrlici među ožalošćenima našlo i ime supruga Ivana.

Bilo je reči i o tome da se sumnjalo da je u zločin uključena treća osoba. Policija je zbog toga tragala za muškarcem iz sela Čekmin, sa kojim je Biljana bila u ljubavnoj vezi i koji joj je bio i kolega. Sumnjalo se da je on poslao poruku njenoj najstarijoj ćerki da je „ono što traže u šupi“.

Prva informacija je da je poruku poslao Aleksandar L. (28) iz mesta Slavujevac, koji je, takođe, bio sa Biljanom u ljubavnoj vezi, ali on je na saslušanju u policiji sve demantovao i potvrdio da ubijenog Ivana nije poznavao i da nema veze sa zločinom. Priznao je samo vezu sa Biljanom. On je prošao i poligrafsko ispitivanje.

Međutim, istragom je utvrđeno da je niko osim Biljane nije učestvovao u zločinu, niti da je za njega znao.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike