Crna udovica prerezala vrat, pa nađena u lokvi krvi: Otkrivamo da li je neko od rodbine išao u posetu Jasmini osumnjičenoj za ubistvo muža!

06.03.2022

07:15

0

Stan u kome se dogodila porodična tragedija zapečaćen je od strane pripadnika MUP-a Srbije

Crna udovica prerezala vrat, pa nađena u lokvi krvi: Otkrivamo da li je neko od rodbine išao u posetu Jasmini osumnjičenoj za ubistvo muža!
Jasmina S. i Siniša S. i vrata stana u kom se dogodio zločin - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook/S.S/J.S

Jasmina S. (44) osumnjičena za ubistvo supruga Siniše S. (42) iz Lazarevca čije je beživotno telo, kako se sumnja, držala danima u stanu i zalivala hemijom, nalazi se u bolnici i njeno stanje je stabilno nakon što je sebi prerezala vrat, a kako nezvanično saznajemo, u posetu joj nije išao najstariji sin, niti iko od rodbine.

Jasmina je posle zločina, kako se sumnja, pokušala da se ubije iza vrata dnevnog boravka. Ona je pronađena u lokvi krvi u besvesnom stanju, ali se u jednom trenutku probudila i priznala šta je uradila.

- Njen stariji sin nije išao u bolnicu da je poseti, a najverovatnije se nije ni čuo sa njom. U oproštajnom pismu je napisala da je njena želja da ih on čuva i da decu nikako ne daje Sinišinim roditeljima sa kojima nije u dobrim odnosima. Što se tiče njene maloletne dece, oni su u hraniteljskoj porodici i još uvek ne znaju za tragediju koja se dogodila - tvrdi naš izvor upoznat sa slučajem.

Zgrada u kojoj se dogodila tragedija, 24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook/S.S.
 

Podsetimo, motiv zločina za sada nije utvrđen, ali se spekuliše da je osumnjičena, supruga uhvatila navodno u prevari. Takođe, spekuliše se i da je navodni motiv bio to što su deca više volela Sinišu, nego nju i da ona to nije mogla da podnese.

Užas u stanu

- Siniša je zaista imao zdravstvenih problema, a osumnjičena je kazala da je on navodno bio u bolnici. Međutim, kasnije se ispostavilo da on nije bio u bolnici, već je mrtav ležao u krevetu umotan u ćebad, nakon što ga je nasmrt izbola. Nakon toga, ona je njegovo telo polivala hemijom i prskala osveživače vazduha i sve je to radila, kako se pretpostavlja da bi suzbila neprijatan miris. Deca o tome nisu ništa znala, pošto nije dozvoljava da uđu u sobu u kojoj se nalazio, već im je rekla, da on spava i da ga ne uznemiravaju. Deca nisu videla užas, već su oproštajno pismo koje su pronašli odneli kod prvog komšije i nakon toga on je pozvao policiju - kaže naš izvor.

Oproštajno pismo ostavila sinu

Jasmina je napisala oproštajno pismo koje su njena deca pronašla i vidno uznemirena odnela kod prvog komšije, a u kom je navodno pisalo:

- Znam da me nisi voleo kao Sinišu, i da si njega voleo više. Što se tiče stvari u stanu sve su tvoje, uzmi ih, a mene sahrani sa njim, a i ne moraš, meni je sve jedno! Volim te, budite hrabri i čuvaj brata i sestre i nemoj da ih daješ Sinišinim roditeljima u ruke - pisalo je u pismu koje je Jasmina ostavila svom najstarijem sinu.

Kako smo saznali, komšija je to pismo uzeo od dece i predao ga policiji.

Stan u kome se dogodila porodična tragedija zapečaćen je od strane pripadnika MUP-a Srbije o čemu postoji obaveštenje na vratima.

- Da li je između supružnika ranije dolazilo do porodičnog nasilja ne zna se. Poznato je da je Siniša voleo Jasminu. On je njenom najstarijem sinu bio kao rođeni otac, iako mu je otac poginuo dok je još bio beba. Njih dvoje su imali korektan odnos, iako je on iz Jasmininog prvog braka. On često nije boravio u tom stanu jer puno radi i dosta je na terenima. Verovatno je ona pronašla u Sinišinom telefonu nešto što je pobudilo sumnje, da je navodno vara i o tome je trebala da razgovora sa njim i da civilizovano reše problem ako je zaista postojao, a ne na način koji je zgrozio i začudio sve - objašnjava naš izvor.

Stan u kom su živeli supružnici, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Kupovala hemiju

Osumnjičena je nekoliko dana uoči zločina u jednoj lokalnoj prodavnici kupovala kućnu hemiju i sredstva za čišćenje kupatila. Pretpostavlja se da je planirala da time ukloni tragova posle ubistva za koje je osumnjičena. Kako smo nezvanično saznali, ona je navodno Sinišino telo uvila u ćebad, a potom danima zalivala deterdžentima.

Stanari zgrade u kojoj su živeli supružnici su, nam kazali da su se Jasmina i Siniša, navodno veoma često svađali.

- Oni su se često svađali, što smo imali priliku da čujemo u više navrata, čak i mi koji živimo nekoliko spratova iznad. Verovatno to nisu radili pred decom. U zgradi se osećao smrad, ali niko od nas nije pomišljao da se desila ovakva tragedija. U našoj zgradi je inače bučno, a od kako se ovo desilo postalo je sve mirno. Jasminu sam često viđala i kad god sretne nekog od komšija volela je mnogo da priča, a spekulisalo se i da je imala nekih psihičkih problema - kazala je komšinica.

Zanemeli od šoka

Sinišini roditelji Desanka i Milanko S. u agoniji su nakon zločina.

- Snaja nam je ubila sina, a mi još ne znamo zašto. Njih dvoje su imali skladan brak, imali su troje dece, uvek su bili nasmejani i srećni, ništa nije slutilo na tragediju. Onda je snaji nešto puklo u glavi i ubila nam je sina na spavanju. Leš je skoro mesec dana čuvala u stanu, zaključanog u sobi, deca ništa nisu znala - kažu Desanka i Milanko S. za beogradske medije.

Milanko kaže da je Siniša 4. februara poslednji put pričao sa mlađim bratom Milošem i da ga tada niko od njih nije ni čuo ni video.

- To je bio normalan razgovor između braće, ništa nije ukazivalo na zlo... Nakon toga Sinišu više nismo ni čuli ni videli i pretpostavljamo da ga je Jasmina baš tog dana ubila... Ni sanjali nismo da naš Siniša može tako da skonča. Devedesetih smo pobegli iz ratom zahvaćene Bosne u Srbiju, da se skućimo i da živimo mirno, a dočekali smo da nam sina ubije njegova žena. I još ne znamo zbog čega - priča Milanko.

Zgrada u kojoj su živeli supružnici, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Njegova supruga Desanka dodaje da su se ona i muž od početka epidemije koronavirusa distancirali od Siniše i njegove porodice u strahu da se ne zaraze.

- Muž i ja smo se plašili tog virusa, on je bio u bolnici, teško je to podneo... Nakon toga smo se samo telefonom čuli sa Sinišom i nismo se posećivali. Kada smo početkom februara izgubili kontakt, mislili smo da je Siniša u gužvi, da nema vremena da nas pozove, a onda nam je u ponedeljak uveče mlađi sin Miloš javio da je pronađeno Sinišino telo u stanu... Zanemeli smo od šoka. Čuli smo posle neke priče da je telo bilo u spavaćoj sobi u krevetu, ispod sedam ćebadi koja su bila natapana raznim omekšivačima za veš da bi se prikrio smrad... Kad je telo nađeno, bilo je teško svega 30 kilograma, leš je bio skoro sasušen, a naš sin je bio ljudina - kazala je Desanka.

Podsetimo, Jasmina je pre Siniše imala brak iz kog je dobila sina, koji ima 21 godinu, a prvi suprug joj je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Posle toga je upoznala Sinišu, udala se za njega i dobila troje dece. Takođe, pre Jasmine Siniša je već imao jedan brak iza sebe u kom je dobio ćerku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike