Ovako je zaista otkriven zločin u Velikom Trnjanu: Tražili zlato, a našli zabetoniranog muža!

03.07.2022

06:00

0

"Zakoljite me, ja nemam ništa sa tim"

Ovako je zaista otkriven zločin u Velikom Trnjanu: Tražili zlato, a našli zabetoniranog muža!
leskovac veliko-trnjane-ubistvo-ivan-s-biljana-s-6 copy - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook

Biljana Stojanović iz leskovačkog sela Veliko Trnjane, koja je početkom prošle nedelje nađena otrovana u pomoćnim prostorijama porodične kuće, mogla je počiniti savršen zločin!

Da svojoj maćehi nije poverila da je u jaslama sakrila zlato, a ustvari, kako se sumnja, zabetonirala svog supruga Ivana još pre tri godine, niko nikada ne bi saznao kakva je stravična tajna skrivena u toj prostoriji.

Samo nekoliko sati nakon Biljanine sahrane ju je oplakalo celo selo kao mučenicu, majku troje dece koju je muž možda i zamenio u dalekoj Rusiji drugom ženom. Međutim, njena maćeha otkrila je porodici da je pokojnica u štali sakrila zlato koje joj je muž doneo iz inostranstva.

Navodno,  maćeha Stojanka joj je pomogla da zamešaju cement da bi se napravila ploča ispod koje bi što bolje sačuvale dragocenosti.

Razmišljajući o sudbini i budućnosti unučadi, Biljanina maćeha rekla je Ivanovom bratu, Nenadu Stojanoviću, da uzme malj i da razbije pregradni zid. Misleći da, ipak, nisu deca ostavljena na cedilu i da ih je majka obezbedila.

Međutim, posle samo nekoliko udaraca maljem u zid iza pukotine je Nenad naišao na hermetički zatvoreno bure.


Ni tada niko nije slutio kakav će se stravičan prizor prikazati kad ga otvore.

 

Čim je Nenad otvorio poklopac, umesto zlata ugledao je ljudsku glavu u fazi raspadanja. A samo nekoliko dana kasnije, utvrdiće se da je to njegov brat za koga su svi verovali da je u inostranstvu i zarađuje novac za porodicu.

Od tog trena oplakivana Biljana, čije je telo pronađeno da leži na belom čaršafu samo koji metar dalje od pregradnog zida gde je godinama skrivala leš svog supruga,  postaje jedina osumnjičena za surovo ubistvo muža kome je presuđeno najverovatnije sekirom ili nožem.

Tek tada zločin u Velikim Trnjanima postaje jedna od najvećih misterija u kojoj je, po svemu sudeći, pokojnica imala saučesnika.

Prema najnovijim saznanjima portala 24sedam, u toku je potraga za muškarcem iz sela Čekmina. On je bio Biljanin ljubavnik koji je, navodno, poslao poruku njenoj najstarijoj ćerki da je "ono što traže u šupi" i, kako se sumnja, pomogao Biljani da izvrši zločin.

Za optužbe koje se stavljaju na teret misterioznom ljubavniku, prvo je bio osumnjičen Biljanin dečko, mladi advokat Aleksandar Lazarević (28). Ipak, on je na saslušanju porekao da je bio umešan u ovaj zločin.

Kako su nam potvrdili meštani Velikog Trnjana, on nije poklekao ni pod pritiskom policije koji su primenili silu i rekao je: "Zakoljite me, ja nemam ništa sa tim". Prošao je i poligrafsko ispitivanje.

Podsetimo, Biljana Stojanović pronađena je mrtva u istom pomoćnom objektu u kom je bilo i Ivanovo telo. Navodno, ona se otrovala, a sumnja se da je Ivanovo telo u buretu bilo tri godine od kada se vratio iz Rusije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike