Jasmina izbola supruga, pa telo mesecima čuvala u stanu! "Jedva smo ga sahranili jer mu je otpadao svaki deo kože, deca su im sada siročići"

03.08.2022

20:25

0

Da bi prikrila neprijatan miris, telo je zalivala omekšivačima i "domestosom"

Jasmina izbola supruga, pa telo mesecima čuvala u stanu! "Jedva smo ga sahranili jer mu je otpadao svaki deo kože, deca su im sada siročići"
Jasmina S. i Siniša S. i vrata stana u kom se dogodio zločin - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook/S.S/J.S

Milanko S., otac Siniše S. (42) koga je u februaru u stanu u Lazarevcu brutalno ubila supruga Jasmina S. (44), ne može da dođe sebi posle smrti sina i da se pomiri sa stravičnim zločinom. On se oglasio nakon što je Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu protiv Jasmine za teško ubistvo, za koje joj preti doživotna robija.

- Da postoji smrtna kazna, bila bi mala za đubre od moje snaje! Baksuz mi je ubio sina i ne možemo sad ništa da promenimo. Kada bih je negde video, možda ne bih mogao ni da je pogledam, pljunuo bih je pravo u oči - rekao je Milanko.

Zločin je otkriven 28. februara, kada je Jasmina pokušala da izvrši samoubistvo u iznajmljenom stanu. Tom prilikom je ostavila oproštajno pismo, koje su njena deca odnela komšiji. Inspektori su tokom uviđaja zatekli jezivu scenu na kauču u dnevnoj sobi. Kada su pomerili ćebe ugledali su leš u poodmakloj fazi raspadanja, umotan u foliju.

Ispostavilo se da je Siniša ubijen mnogo ranije, a da bi prikrila neprijatan miris, optužena žena je telo zalivala omekšivačima i "domestosom".

Milanko S. kaže da je njegova porodica za ovih pet meseci, koliko je trajala istraga protiv Jasmine, saznala pregršt informacija o životu bračnog para, ali i o samom zločinu.

- Obdukcija je pokazala da je Siniša ubijen sa 15 uboda kuhinjskim nožem, 13 uboda ima s leve strane tela, dok su druga dva s desne. Imao je povrede na levoj plećki, ramenu, grudima, a na levoj ruci imao je ranu dužine 22 a dubine 12 centimetara, tako da je nož prošao kroz celu nadlakticu - priča potreseni otac, i dodaje da je Siniša u organizmu imao i dve vrste lekova za smirenje, zbog čega se pretpostavlja da je žena prvo omamila Sinišu, verovatno kako ne bi mogao da se brani.

Kako dalje navodi, u trenutku zločina u stanu su bila Sinišina i Jasminina deca, koja su čula očeve krike.

- Dete je čulo Sinišu kako jauče i Jasminu koja pere nož u toaletu, ali ono je malo i nije shvatilo šta se desilo. Jasmina je unakazila mog sina, toliko da ga nisam prepoznao kada sam ušao u sobu u kojoj je ležao mrtav - priseća se jezivih scena:

- Siniša je bio crn i lik nije mogao da mu se prepozna, samo se po figuri naziralo da je on. Užasno je smrdelo u prostoriji, toliko da sam se jedva suzdržao da ne padnem u nesvest na pragu. Bilo je veoma strašno videti rođeno dete u takvom stanju.

On je ispričao i da su mu, zbog stanja u kom se telo nalazilo, predlagali da sina stavi u džak, pa u limeni sanduk, kako bi mogao da ga sahrani, ali da on to nije dozvolio.

- Nismo mogli da ga obučemo jer mu je otpadao svaki deo kože za koji bismo se uhvatili. Stavili smo ga u drveni kovčeg nakon što sam preko tela stavio trenerku, jer nismo mogli da ga obučemo. Dodao sam mu pod glavu jastuk i jedno ćebe. Taj drveni sanduk smo stavili potom u limeni. Eto, tako smo ga sahranili.

Žrtvin otac rekao je da Sinišina i Jasminina deca, koja su sada smeštena u hraniteljske porodice, znaju za zločin.

- Deca su trenutno kod nas na raspustu, već 20 dana. Svi se trudimo oko njih, i hraniteljska porodica i mi - kaže Milanko:

- Znaju šta se dogodilo, da je njihova majka ubila oca. Oni su sad siročići bez roditelja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike