Ulica strave u Lazarevcu: Nikola sebi odsekao polni organ, Jasmina ubila supruga, pa ga nedeljama skrivala pod ćebadima! (FOTO)

03.11.2022

20:38

0

Autor: Mi. S.

Dva krvava događaja odigrala se u istoj ulici u samo osam meseci razlike

Ulica strave u Lazarevcu: Nikola sebi odsekao polni organ, Jasmina ubila supruga, pa ga nedeljama skrivala pod ćebadima! (FOTO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović Ustupljena fotografija Facebook/S.S/J.S

Ulica Dula Karaklajića u Lazarevcu s pravom može da se nazove ulicom strave. U stanu u kome živi Nikola B. (33) odsekao je sebi polni organ, a u prizemlju zgrade preko puta u istoj ulici, osam mesci ranije, Jasmina S. ubila je svog supruga Sinišu S.

U Nikolinom stanu zatečeni su tragovi krvi i nož, njemu je ukazana prva pomoć, a potom je prevezen u Urgentni centar. On se nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru nalazi na posmatranju u Klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Foto: Ustupljena fotografija
 

- Ništa nismo čuli. Niti jauk, niti bilo kakav krik, niti bilo šta. Niti je zalupio vratima. U zgradi nije bilo tragova krvi, a čuli smo da je tada, osim testisa, Nikola isekao i vene - ispričale su njegove komšije novinarima.

U istoj ulici u  iznajmljenom stanu 28. februara troje maloletne dece zateklo je jezivu scenu. Zatekli su majku Jasminu S. koja je sebi prerezala grkljan i vene na levoj ruci. Ona je ležala na podu dnevne sobe u kojoj je, po dolasku policije, pronađeno i beživotno telo njihovog oca Siniše.

Istragom je utvrđeno da je Jasmina supruga ubila sa 15 ubodnih rana po telu, koje je stavila na pod na jedan tepih, a ispod njegove glave četiri jastuka i radnu uniformu. Preko Sinišinog tela stavila je pvc foliju, dva jorgana, ćebe, prekrivač i jednu žensku jaknu. Telo supruga Jasmina je skrivala nedeljama, a za sve to vreme ona je živela u istoj prostoriji sa decom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike