Vozio piromana da zapali automobil: Na meti im bio odbornik Vojvođanskog fronta

14.10.2020

12:54 >> 15:55

0

Novosadska policija uhapsila N. A. (27) zbog izazivanja opšte opasnosti. Sumnja se da su on i još jedna osoba koja je u bekstvu zapalili pežo 207 Branislava

Vozio piromana da zapali automobil: Na meti im bio odbornik Vojvođanskog fronta
Copyright Automobil Branislava Sančanina Foto: Printscreen Instagram/NS Uživo

N. A. (27) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti u saizvršilaštvu.

On se tereti da je 2. oktobra ove godine svojim vozilom do Bulevara kralja Petra u Novom Sadu dovezao muškarca koji je potom u ovoj ulici zapalio automobil muškarca (56) iz Sremskih Karlovaca.

Policija traga za osumnjičenim za paljenje automobila, dok je N. A. određeno zadržavanje do 48 sati, saopštio je MUP.

Podsetimo, u Bulevaru kralja Petra zapaljen je “pežo 207” Branislava Sančanina, odbornika Vojvođanskog fronta u Opštini Sremski Karlovci. Kako je Sančanin tada izjavio za medije, njega je policija probudila u pola pet da ga obavesti da mu je automobil izgoreo.

– U tom trenutku smo svi mislili, što je i logično, da su se zapalile instalacije. Međutim, policijski uviđaj i snimci sa dve obližnje kamere koje su pogledali, pokazali su drugačije. Na snimku se jasno vidi čovek kako benzinom poliva auto i pali ga i kako beži na suprotnu stranu Bulevara kralja Petra – rekao je tada Sančanin.

Njegov automobil nije jedini koji je pretrpeo štetu. Vatra je zahvatila i zadnji deo automobila “nisan kaškai” u vlasništvu Sančaninove komšinice, a koji je bio parkiran ispred vozila koje je bilo meta za sada nepoznatog počinioca

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike