Milićevićima je neophodna pomoć: Sergej se bori sa kancerom i ostao je bez oca, nakon što su se svi zarazili koronom (FOTO)

06.10.2021

20:05

0

Autor: I. P.

Desetogodišnji Sergej Milićević sa mamom i tatom u julu ove godine uputio se u Tursku na kontrolni pregled. Dečak je oboleo od tumora na mozgu, a pre odobrenja hemioterapije, doktorka je tražila da ga vidi

Milićevićima je neophodna pomoć: Sergej se bori sa kancerom i ostao je bez oca, nakon što su se svi zarazili koronom (FOTO)
Copyright Budi Human

Porodica je otputovala sa idejom da tamo provede četiri dana. Ipak, Sergej i njegovi roditelji su prošli golgotu kada su se zarazili u Turskoj. Mama i Sergej su dobili korona virus i preležali ga. Otac Saša je oboleo i preminuo.

Njegov prerano preminuli otac je danonoćno radio kako bi obezbedio neophodna sredstva za lečenje. Sada su on njegov stariji brat i majka, ostali bez svog oslonca i nenadoknadive ljubavi.

M.L.
 

 

Učiteljica likovne radionice koju Sergej pohađa kaže da je on dečak dobre duše i srca, vedrog duha i neverovatne energije. Izuzetno inteligentno i zrelo dete, sa stavom i empatijom kakvu nikada nije videla kod deteta od svega deset godina. 

M.L.
 

 

- Prvi zauzima stolicu na času, vredno radi i nikada ništa ne ostavlja nedovršeno, istakla je ona. 

Sergejeva mama, Jasna, je diplomirani arhitekta, ali nažalost je nezaposlena jer zbog brige o mlađem detetu nije u mogućnosti da radi. 

M.L.
 

 

Situacija u ovoj porodici je dramatična te su školski drugovi i nastavnici ovog mališana uputili apel za pomoć kako bi on mogao da nastavi lečenje.

Molimo Vas da nam pomognete da svi zajedno učinimo DOBRO DELO, i svi zajedno budemo ponosni što smo bili deo ove akcije.

Budi Human
 

 

Sergeju možete pomoći i:
Za Sergejev život! Budimo humani!

Pomozimo Sergeju!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1119 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human1119 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001216645-30

Uplatom na devizni račun: 160600000121706337

IBAN: RS35160600000121706337

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Skeniranjem NBS IPS QR kod-a na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike