Bizaran oglas na internetu: Kukanje na sahranama 50, skakanje u raku 700 evra!

15.09.2021

18:00 >> 05:53

0

Autor: R.M.

Proteklih dana na jednom portalu za oglašavanje pojavio se oglas u kome su se nudile usluge kukanja na sahrani

Bizaran oglas na internetu: Kukanje na sahranama 50, skakanje u raku 700 evra!
Copyright Profimedia

U oglasu koji se pojavio na ovom sajtu pod nazivom “usluge na sahranama” između ostalog ponuđeno je kukanje na sahranama za 50 evra.

Ali onda je ista osoba u oglasu napisala da “kukanje i tvrdnja da je dobar čovek bio” košta 20 evra više.

Međutim, nastavile su da se ređaju ove bizarnosti pa je onda sledeća usluga kukanja i tvrdnje da nikada neće prežaliti tako dobrog čoveka koštala 90 evra.

A kukanje uz udaranje po grudima još 10 evra više!

Međutim, poslednje dve “ponude” su najbizarnije. Jedna je da uz kukanje sledi pretnja da će skočiti u raku što bi koštalo 200 evra, dok je za samo skakanje u raku cena 700 evra!

Prinstscreen Facebook

Oglas je bio kratko vreme na ovom portalu a da nije montaža proverili smo na pretraživaču Google, gde nam se pojavio link ka njemu. Međutim, kada smo kliknuli on je već bio sklonjen.

Dragan Zdjelar iz Udruženja privatnih pogrebnika Srbije veruje da je ovaj oglas laž i kaže za 24sedam da je “budalaština”.

Pročitajte još:
– Ma to su budalaštine. Degutantno je da je neko objavio ovakav oglas. Stvarno, ovo ostavi čoveka bez komentara – rekao je on.

S druge strane, Zdjelar kaže da su narikače uvek postojale pa i danas ih ima u Crnoj Gori.

– To je tradicija koja je stara više od 100 godina i uglavnom se upražnjavala u selima. Ali nikada se nikome za to nije plaćalo! Taman posla! To su žene koje su zbog tradicije i žalosti radile. Ali to je tradicija koja je iščezla i poslednji put sam to video pre nekih 20 godina – rekao je Zdjelar i dodao da mu nije jasno kako može da objavi ovakav oglas.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike