Pojačano prisustvo vojne policije u većim gradovima u Srbiji

26.03.2024

09:55

0

Autor: 24sedam

Ministarstvo odbrane izdalo saopštenje

Pojačano prisustvo vojne policije u većim gradovima u Srbiji
Copyright Ministarstvo odbrane

Pojačano je prisustvo patrola vojne policije na trgovima, u parkovima i na ulicama većih gradova, u tržnim centrima, na železničkim stanicama, na Beogradskom sajmu i drugim prometnim mestima, a na osnovu zaključaka Saveta za nacionalnu bezbednost, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane (MOD).

Vojska Srbije, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i bezbednosnim službama, preduzima mere opreza i preventivne radnje za povećanje bezbednosti građana, objekata i institucija Republike Srbije, navodi se u saopštenju MOD-a.

Ministarstvo odbrane
 

Dodaje se da je iz tog razloga prisustvo vojne policije u većim gradovima u Srbiji pojačano, posebno na trgovima, u parkovima i na ulicama većih gradova, u tržnim centrima, na železničkim stanicama i drugim prometnim mestima.

- Sigurnost i bezbednost građana je prioritet, a Vojska Srbije ostaje spremna da, u skladu sa Ustavom, zakonom i odlukama državnog rukovodstva, angažuje svoje snage i sredstva i zajedno sa drugim snagama bezbednosti osigura miran san svih građana Republike Srbije - zaključuje se u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike