Vozači, oprez: Evo na kojim putnim deonicama radovi menjaju režim saobraćaja

27.01.2024

10:05

0

Informacije je saopštilo JP "Putevi Srbije"

Vozači, oprez: Evo na kojim putnim deonicama radovi menjaju režim saobraćaja
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na auto-putu E-75, Novi Sad Jug - Novi Sad Istok, u smeru ka Subotici danas, u toku svetlog dela dana, izvode se radovi na mašinskom presvlačenju kolovoza, u zoni radova za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

Na putu Kostojevići - Varda u toku su radovi u sklopu rehabilitacije do 31. januara, a u zoni radova saobraćaj se odvija u skladu sa postojećom saobraćajnom signalizacijom.

Na auto-putu E-75, petlja Batajnica - petlja Novi Sad Centar, u smeru ka Horgošu, biće izvođeni radovi na postavljanju optičkih kablova, od 29. januara do 18. marta od sedam do 17 časova. Radovi će biti ozvođeni uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake u zoni radova.

Na petlji Požarevac - Mihajlovac izvode se radovi na rehabilitaciji do 5. februara, od osam do 18 časova, svakog dana osim nedelje.

Za saobraćaj je zatvoren putni pravac od mesta Mihajlovac do skretanja za Smederevo.

Na putu Kumanica-Kamenjača u toku su radovi na rekonstrukciji puta i radovi na izgradnji četiri nova mosta. Saobraćaj se na jednom delu puta odvija devijacijom, pri čemu je zabranjen saobraćaj za kamione sa prikolicom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike