Kad se Srbi venčavaju u Parizu! Navijači ih dočekali sa bakljama i trubačima, pa napravili feštu! Parižani se okretali i aplaudirali! VIDEO

23.01.2024

11:46

0

Autor: R.M.

Spektakularno venčanje našeg para u Parizu

Kad se Srbi venčavaju u Parizu! Navijači ih dočekali sa bakljama i trubačima, pa napravili feštu! Parižani se okretali i aplaudirali! VIDEO
Copyright YouTube/SVI SRBI U PARIZU

Par iz Srbije, Ivan i Jovana, juče su bili prijatno iznenađeni kada su njihovi prijatelji odlučili da im povodom njihove svadbe naprave spektakl ispred opštine jedanaestog arondismana Pariza.

Parižani koji su prolazili gledali su ovaj prizor a pojedini su čak i aplaudirali.

Ivana je rođena u Parizu i rodom je iz jednog mesta u Šumadiji a Jovan, od juče njen suprug, rodom je iz Lapova. 

Čim su izašli iz opštine pošto su rekli sudbonosno „DA“, nastalo je pravo slavlje koje je oduševilo mladence ali i sve prisutne, piše Serbian times.

Naime, članovi navijačke grupe „Grobari Paris“, upalili su baklje pošto su mladenci sa svatovima izašli iz opštine. A pored baklji, mogao se videti i veliki barjak sa srpskom trobojkom koji je na najlepši način uveličao ovo pravo srpsko venčanje.

Da sve bude po pravoj srpskoj tradiciji potvrdili su se i sjajni trubači čiji se prelepi zvuk čuo nekoliko kvartova dalje. Posebnu emociju je izazvala pesma „Vidovdan“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Serbian Times

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike