Urnebesan snimak sa svadbe u Valjevu: Umalo da propadne venčanje zbog kuma! Matičarka htela da otkaže ceremoniju (VIDEO)

19.07.2023

15:25

0

Autor: I.K.

Srećom pa će kum moći da pogleda snimak, da vidi kako je protekla ceremonija, jer je se verovatno neće sećati

Urnebesan snimak sa svadbe u Valjevu: Umalo da propadne venčanje zbog kuma! Matičarka htela da otkaže ceremoniju (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Urnebesan snimak kruži društvenim mrežama sa jedne svadbe, navodno, u Valjevu. 

Naime, video svedoči kako se kum na venčanju očigledno previše radovao zbog mlade i mladoženje što će stati na ludi kamen, pa je previše popio i pre nego što su izgovorili sudbonosno "da".

Na početku snimka se vidi kako kuma podruku vodi budući mladoženja kako bi ga "doneo" do matičarke koja je nestrpljivo i nervozno čekala da počne ceremonija.

Iako su i veseli kum i gosti bili izuzetno dobrog raspoloženja, to sve nije matičarku sprečilo da bude nadomak odluke da prekine ceremoniju.

Ipak, kako su i mlada i mladoženja bili izuzetno dobrog raspoloženja, i kako kumu nimalo nisu zamerili što je previše popio, već su ga sve vreme držali tokom ceremonije da bi venčanje proteklo po propisima, matičarka je obavila svoj deo posla.

Nakon što su se mladenci zavetovali na ljubav i izgovorili "da", prijatelji su kuma odveli iz sale, verovatno da se malo odmori i odspava.

Srećom pa će moći da pogleda snimak, da vidi kako je protekla ceremonija, jer je se verovatno neće sećati. 

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike