Ovo se nikada nije desilo u kvizu "Slagalica"! Takmičari i računar su uspeli da slože reč koja je imala isti broj slova

05.10.2023

21:01

0

Autor: M. Vu.

Voditeljka Kristina je bila primorana da sve detaljno objasni

Ovo se nikada nije desilo u kvizu "Slagalica"! Takmičari i računar su uspeli da slože reč koja je imala isti broj slova
takmičari su imali zanimljivu igru "slagalaica" - Copyright Printskrin/RTS

U večerašnjoj epizodi popularnog kviza "Slagalica" došlo je do neočekivanog obrta koji je izazvao pometnju među takmičarima i gledaocima. Tokom igre sa slagalicom, oba igrača su uspela da slože reč koja je imala isti broj slova kao i računar. Takmičari su prijavili reč "prizemljiti" sa 10 slova, dok je računar takođe prijavio reč sa 10 slova - "presnimiti".

Prema pravilima, takmičar koji ima istu reč kao i računar dobija bonus od 5 poena. Međutim, u ovoj situaciji, pojačano bodovanje iznosi 10 poena. Crveni takmičar, koji je bio u prednosti, osvojio je 10 poena za broj slova i dodatnih 10 poena.

Voditeljka Kristina je bila primorana da sve detaljno objasni: "Bodovanje u igri slagalica: ako takmičar pogodi istu reč kao i računar, dobija dodatnih 5 poena. Ukoliko pogodi isti broj slova ali sastavi drugu reč, dobija još 10 poena. Nadamo se da je sad sve jasno."

 

 

Ovaj neočekivani obrt definitivno je ostavio takmičare i gledaoce u čudu, dok je voditeljka morala da pojasni pravila kako bi razjasnila situaciju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike