U kvizu je zanimljivije kad neko nešto lupi! Poznati kvizoman otkriva istinu o nameštanju i koliko sada zarađuje kao jutjuber! (VIDEO)

21.05.2023

20:15

0

Vuk Ristović je postao najpoznatiji učesnik “Slagalice” zbog romantične poruke devojci koju je izjavio na kraju kviza

U kvizu je zanimljivije kad neko nešto lupi! Poznati kvizoman otkriva istinu o nameštanju i koliko sada zarađuje kao jutjuber! (VIDEO)
Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Samo za 24sedam, Vuk nam je otvorio vrata svog carstva znanja, doma u kojem živi, uči, sprema se za kvizove i, odnedavno snima edukativne video snimke za svoj YouTube kanal “Psiho vuk - Put oko sveta”.

Kvizove gleda od malena, a 2016. godine, kao student psihologije, prvi put je učestvovao u “Slagalici”. Od tada je stekao solidno kvizaško iskustvo - u “Poteri”, “Stigni me ako znaš”, “Igraj za zavičaj”  i “Najslabija karika”. 

Nigde nije pobeđivao, ali je zahvaljujući ljubavnoj poruci svojoj devojci Mišel, brzo postao najprepoznatljiviji učesnik. On joj je poručio da će je voleti “dok se Pariz ne istopi u Seni”, a inspiracija su mu bila pisma engleskog kralja Henrija VIII u kojem je Ani Bolen pisao “dok se London ne istopi u Temzi”. 

Zanimljivo je da je Vuk i devojku našao, preko kviza, odnosno ona njega.

“Ona se meni javila posle učešća u kvizu Potera, to je zanimljiva priča. To je bio prošli maj, ona me je tu videla, nismo se mi znali od ranije. Mada je i ona iz Užica  i onda mi se javila na Fejsu i počeli smo pričati, izlaziti i tako je to već išlo.Nisam je baš osvojio zbog svog opšteg znanja, nego zbog humora, ja sam njoj beskrajno smešan i zanimljiv”, rekao je Vuk u emisiji “24sedam sa Marom”.

Ristović nam je otkrio i kako izgleda proces snimanja viza iza kamera, u vreme kada je prvi put učestvovao u “Slagalici”, nikakvih kvalifikacionih testova nije bilo, a sada se oni ipak vrše, da ne bi više dolazili učesnici koji baš ništa ne znaju.

“Meni je konkretno u kvizu nekad zanimljivije da vidim nekog ko nešto lupi, nešto slabo, pa kao neka smejurija”, našalio se sa voditeljkom Marijom Atanasković.

Na društvenim mrežama povremeno se pojavljuju sumnje da su neki kvizovi namešteni, evo šta Vuk misli o tome:

“Za kviz Potera postoji ta sumnja, ali to je do formata kviza, jer mi ne možemo da znamo da li su tragači u saradnji sa produkcijom, da li im se kažu neka pitanja, da li imaju bubicu u nekom momentu. Ta Potera onako kako je organizovana u onom formatu može da izazove logične sumnje. Oni ljudi baš sve znaju i onda je to malo čudno da neko baš toliko zna. Ja ne znam da li je namešteno ili nije, ali taj kviz otvara sumnju, ovo drugo ne. Ne znam kako bi se Slagalica sad nešto mogla nameštati, hipotetički možda”, kaže on.

Mnogi primećuju da su nagrade u kvizovima znanja gde se takmiče naši najinteligentniji, uglavnom vrlo skromne, dok se učesnici rijalitija nagrađuju basnoslovnim honorarima, a pobednici i nekretninama. 

Kako Vuk to komentariše, zašto smatra da to opšte znanje iz kvizova treba plasirati na YT kanal i koliko novca zarađuje kao jutjuber, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije “24sedam sa Marom”.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam tv.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike