Srpkinji se letovanje u Grčkoj pretvorilo u pravi košmar: Završila sa slomljenim kukom!

26.09.2023

07:13

0

Autor: N.P.

Ova Srpkinja posebno je zahvalila turistima na plaži

Srpkinji se letovanje u Grčkoj pretvorilo u pravi košmar: Završila sa slomljenim kukom!
Copyright Profimedia

Letovanje Milevke K. u Grčkoj u Paraliji pretvorilo se u pravi košmar! Jedan ekser umalo je nije koštao života! Milevka je svoje neprijatno iskustvo podelila na društvenim mrežama u grupi "Grčka info".

- Letujem u Grčkoj oko 20 godina, i sve pohvale za sve resurse turizma ove najdraže mi zemlje. Ali samo jedan trenutak bilo gde može da vam zagorča život. Jedan ekser koji nije smeo da stoji tu, baš na početku plaže, srušio mi je sve ono lepo što sam doživela tokom ovog letovanja u Paraliji početkom septembra. Mala neodgovornost vlasnika objekta. dečje igraonice. koštala me je muka koje će me pratiti do kraja života - započela je svoju priču Milevka.

Kako navodi, kada je ušla na plažu, saplela se o ekser podesta jedne igraonice. Nakon toga izgubila je ravnotežu i pala. Epilog pada bio je slomljeni kuk.

foto: printscreen Grčka info
 

- U ovoj nevolji, neizmerno zahvaljujem Hitnoj pomoći iz Katarinija koja je došla brzinom zvuka i zbrinula me u bolnici u Katariniju. Zahvaljujem i zdravstvenim radnicima u Katariniju koji su mi pružili svu negu i uradili mi svu dijagnostiku. Tri dana sam bila njihov pacijent, nudili operaciju, a ja, pošto ne znam jezik, insistirala sam da me transportuju u Srbiju. Zahvaljujem i klinici koja je poslala sanitet za moj transport u Beograd, i to zahvaljujući uredno plaćenom osiguranju - napisala je Milevka.

Ova Srpkinja posebno je zahvalila turistima na plaži koji su, kako kaže, odmah pritrčali i pružili joj svu podršku.

- Samo vlasnika igraonice nigde nije bilo, da da bilo kakav komentar u vezi sa nesrećom koju je lično izazvao. Sada sam na intenzivnom lečenju u Beogradu posle uspešne operacije (nadam se). Očekujem da će vlasnik igraonice, ako ništa drugo, otkloniti opasnost na plaži i da će odgovarati za nastanak posledica po pitanju mog zdravlja - završila je svoju priču Milevka.

Mnogi korisnici ove grupe poželeli su Milevki brz oporavak.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike