Gužve na granici sa Grčkom iako je prošlo pola septembra: Nikola sa porodicom čekao sat vremena na Evzoniju, a isto toliko i na Preševu!

18.09.2023

18:13

0

Gužve na auto-putu i ne bi trebalo da čude jer se prethodnih dana na grčkim plažama mogao najčešće čuti upravo srpski jezik

Gužve na granici sa Grčkom iako je prošlo pola septembra: Nikola sa porodicom čekao sat vremena na Evzoniju, a isto toliko i na Preševu!
Copyright Foto: RINA

Iako je prošla polovina septembra to očigledno nije sprečilo brojne građane Srbije da prethodne tople dane iskoriste za odmor. Tome najbolje svedoče ogromne saobraćajne gužve i kilometarske kolone vozila na graničnim prelazima ka Grčkoj.

- Na prelazu Evzoni čekali smo preko sat vremena, potom isto toliko na Preševu. Ogromne su gužve, nismo to očekivali sad kad je skoro i kraj septembra, kaže za RINU Nikola Trnavac koji se sa porodicom vraća iz Grčke u Srbiju.

Foto: RINA
 

 

Ipak, on dodaje da gužve na auto-putu i ne bi trebalo da čude jer se prethodnih dana na grčkim plažama mogao najčešće čuti upravo srpski jezik.

- Najviše je porodica sa malom decom i posle domaćih Grka najviše ima Srba. Vreme nas je poslužilo i zaista je bio zlatni septembar. Još samo da pređemo granicu sa Srbijom, gužve su i dalje ogromne, dodaje Nikola.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike