Užičko kolo odzvanja ulicama Paralije: Snimak nikog nije ostavio ravnodušnim - pljušte komentari (VIDEO)

18.06.2022

17:33

0

Autor: J.B.O.

U opisu video snimka stoji prepoznatljiva rečenica: "Ovo samo Grčka može!"

Užičko kolo odzvanja ulicama Paralije: Snimak nikog nije ostavio ravnodušnim - pljušte komentari (VIDEO)
Paralija - Copyright Printscreen/Instagram/Informativac

Društvenim mrežama kruži snimak koji je podelio Srbe. Iako znamo da je vreme letnjih odmora u punom jeku i da su se "naši" već spustili u Grčku, ipak je iznenađenje čuti kako odjekuje Užičko kolo ulicama Paralije. Neke je to oduševilo, a neki su se razbesneli.

Na Fejsbuk grupi "Grčka info" postavljen je snimak na kojem se vidi jedna od grčkih taverni, iz koje je ulicama odzvanjalo Užičko kolo.

U opisu video snimka stoji prepoznatljiva rečenica: "Ovo samo Grčka može!",

Iako se na snimku ne vidi masa unutra, sudeći po mizici, kao i glasovima, gosti su se sjajno zabvaljali uz taktove srpskog kola.

Ovaj video zais građane naše zemlje nije ostavio ravnodušnim, te su se nizali komentari: "Paralija je majka", "Uživajte gde god bili", "Zato volim Grčku".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Informativac (@informativac)

vvvvvvvvvvvv

Međutim, jednom delu pratilaca Fejsbuk grupe, ovaj video, pa i muzika koja se puštala u taverni, nikako se nije dopala, što su kroz komentare i pokazali: "Strašno, odeš na more u Grčku da bi čuo neki sirtaki ili nešto grčko? A na kraju čuješ naše kako puštaju užičko kolo ili neki turbofk? Zato je po meni u Grčkoj najbolje letovati tamo gde ima najmanje naših ljudi. Iskreno, u Paraliju ne bih otišao ni besplatno", "Ovo na snimku nije Grčka, ovo je Srbija", "Pa ovo je kao na vašaru, jadan narod koji ima smeštaj u blizini".

A na ove komentare stigao je brz odgovor: "Ne vidim problem, valjda treba da se ponosimo što se naše kolo svira u drugim državama, a ne da se stidimo...".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike