Srbi u Grčkoj dobili poruku upozorenja: U narednih 48 sati očekuje se ogromno nevreme, ne izlazite iz svojih soba! (FOTO)

24.09.2023

21:26

0

Autor: Lj. S.

Podsetimo, početkom septembra jaka oluja pogodila je regiju Volos

Srbi u Grčkoj dobili poruku upozorenja: U narednih 48 sati očekuje se ogromno nevreme, ne izlazite iz svojih soba! (FOTO)
Copyright AP Photo/Vaggelis Kousioras

Na Fejsbuk stranici Grčka info građani dele upozorenje koje se tiče novog nevremena koje će u naredna dva dana pogoditi ostrva Sporadi i Eviju. 

- Važno obaveštenje. U toku naredna dva dana u Tesaliji, ostrvima Sporadi i na severu Evije se, nažalost, očekuje nevreme. Svi koji ste dobili poruku upozorenja sa broja 112 sledite uputstva iz poruke. Oni koji imaju automobile neka ih parkiraju na bezbedna mesta i po mogućstvu da ne budu ispod drveća. Kada nevreme počne ostanite u svojim sobama i ne izlazite napolje. Izgleda da nam ova sezona ne dozvoljava da se opustimo. Sa nadom da ovaj talas nece biti kao prethodni sve vas pozdravljam - pisalo je u objavi jednog korisnika ove Fejbuk grupe. 

Printscreen/Grčka info
 

Podsetimo, početkom septembra jaka oluja pogodila je regiju Volos, te je na snazi bila odluka o zabrani kretanja i izlaženja iz domaćinstava bez preke potrebe. 

Takođe, potopljeni su bili i Pilion i Skijatos.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike