Danas se očekuje povećan intenzitet saobraćaja: Iz "Puteva Srbije" poručuju da spremno dočekuju poslednji vikend u letnjoj sezoni

01.09.2023

12:11

0

Duž auto-puteva u Srbiji na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu

Danas se očekuje povećan intenzitet saobraćaja: Iz "Puteva Srbije" poručuju da spremno dočekuju poslednji vikend u letnjoj sezoni
Sava centar - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

JP "Putevi Srbije" saopštilo je danas da spremno i organizovano dočekuje poslednji vikend u letnjoj sezoni i početak školske godine, kada se očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnim putevima u Srbiji.

"Putevi Srbije" ističu da preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, svi naplatni kanali su u funkciji bez minuta pauze.

Duž auto-puteva u Srbiji na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu.

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja.

JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju uz maksimalan oprez i strpljenje u vožnji.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike