Vozači, oprez - prilagodite brzinu: Evo na kojim deonicama je izmenjen režim saobraćaja

01.09.2023

09:10

0

Informacije je saopštilo JP "Putevi Srbije"

Vozači, oprez - prilagodite brzinu: Evo na kojim deonicama je izmenjen režim saobraćaja
Ilustracija - Copyright Pixabay

Na auto-putu E-75, petlja Novi Banovci - petlja Batajnica - petlja Beograd, zona petlje Batajnica, do 05. septembra, do 11 časova izvode se radovi na rehabilitaciji preticajne trake desne strane, ka Nišu.

Za vreme izvođenja radova u smeru Novi Sad - Beograd za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije". Saobraćaj se odvija preticajnom trakom suprotnog smera i zaustavnom trakom u smeru kretanja.

U smeru Beograd - Novi Sad saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, a preticajna traka je zatvorena i namenjena saobraćaju smera Novi Sad-Beograd. Sve rampe petlje su u funkciji.

Na auto-putu E-75, petlja Merošina - petlja Doljevac, u smeru ka Doljevcu, u toku su radovi na rehabilitaciji mosta preko Krajkovačke reke, a u zoni radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na putu Gostun- Brodarevo, kod mesta Žuti Kuk, izvode se radovi na sanaciji odrona nestabilne kosine do 31. decembra, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na putu Strojkovce - Vučje u toku su radovi na rehabilitaciji puta, do 07. novembra, od sedam do 17 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike