Ovo je najbogatije selo u Srbiji: Svi se takmiče da naprave raskošniju kuću, a imovina je vredna više od milijardu evra! (VIDEO)

14.08.2023

12:46

3

Autor: 24sedam

U nekim vilama imate i po pet kupatila, a neki domaćini priznaju da nikada nisu ni ušli u sva kupatila

Ovo je najbogatije selo u Srbiji: Svi se takmiče da naprave raskošniju kuću, a imovina je vredna više od milijardu evra! (VIDEO)
Selo Točka - Copyright Tik-Tok_Uroš Božić

Najbogatije mesto u Srbiji nalazi se nedaleko od Požarevca, u selu Točka a njegova vrednost je procenjena na preko milijardu evra!

Dovoljno je videti vile sa mnogo gipsanih ukrasa, ali i markiran nameštaj i stvari poput Luj Viton zavesa, Versaće pločica i stolova, stilskog nameštaja... pa da vam odmah bude jasno da se u ovom selu ne štedi kada se pravi kuća.

U nekim vilama imate i po pet kupatila, a neki domaćini priznaju da nikada nisu ni ušli u sva kupatila.

Naravno, sve je ovo zarađeno u mnogim zapadnim državama, uglavnom Austriji kako bi zaradili mnogo para, sve u nameri da sagrade velelepne kuće i vile i omoguće sebi lagodan život.

 

Uprkos luskuzu, problem ovog sela je što je ono poluprazno! A međuljudski odnosi su narušeni zbog stalnog takmičenja meštana ko će da ima više kvadrata ili bolju vilu.

- Neki put mi padne mrak na oči. Kaže jedan od njih ovom drugom "ja ću te ubiti" i rešio čovek, udario ga i ovaj je pao dole - ispričala je jedna meštanka.

Inače, MZ Točka je 2017. imala 90 domaćinstava, a 110 domova, jer neki grade po dve-tri kuće.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike