POTPUNO BESPLATNO – Ovde vas čeka 4.000 DINARA, potrebno je samo da se PRIJAVITE!

20.07.2023

12:00

2

Meridian ti donosi jedinstvenu priliku da započneš zabavu potpuno besplatno! Registruj se i preuzmi 4.000 DINARA BONUSA!

POTPUNO BESPLATNO – Ovde vas čeka 4.000 DINARA, potrebno je samo da se PRIJAVITE!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Meridian je tokom leta posvetio posebnu pažnju NOVOREGISTROVANIM igračima, o čemu svedoči i promocija koju ćemo vam predstaviti. Novajlije, dobro došle, čeka vas SPECIJALAN BONUS za početak avanture!

Blio da volite sportsko klađenje ili slot igre, uživaćete podjednako, a vaš zadatak je samo da se REGISTRUJETE! Odmah nakon toga na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno 4.000 DINARA BONUSA koje možete koristiti kako za slot igre (3.000), tako i za sportske tikete (1.000).

Kada je o sportskom klađenju reč, sastavite tiket od minimum četiri para sa najmanjim pojedinačnim kvotama 1.35. Četvrtak pred nama donosi pregršt mečeva kvalifikacija za evropsku LIGU KONFERENCIJA!

Nakon toga odaberite omiljene slot igre i uživajte u jedinstvenoj avanturi!

BONUS VEST!!! Da li ste ikada poželeli da posetite jednu od prelepih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće!

Pridružite se promociji PINATA LOCA MADNESS u Meridianu, koja će trajati sve do kraja avgusta i osvojite GLAVNU PREMIJU - PUT U MEKSIKO ZA DVOJE! 

 

 

Vaše je samo da uživate uz igre sjajnog provajdera Expanse Studios i možete preuzeti vredne nagrade. Pored putovanja čekaju vas: električni skuter, električni trotinet, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Najbolja letnja avantura može da počne!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike