Srpski turisti, pri povratku iz Grčke, doživeli pravi pakao u autobusu: Klima ne radi, ljudima pozlilo, deca povraćala

17.07.2023

15:55

2

Autor: I.K.

Putnica je ispričala svoje neprijatno iskustvo sa agencijom, navodeći da je to za tužbu

Srpski turisti, pri povratku iz Grčke, doživeli pravi pakao u autobusu: Klima ne radi, ljudima pozlilo, deca povraćala
Ilustracija - Copyright Profimedia

Na popularnoj Fejsbuk grupi za razmenu iskustava sa letovanja u Grčkoj, jedna korisnica podelila je, kako kaže, izuzetno neprijatno iskustvo sa turističkom agencijom.

Ona je opisala da su putnici, pri povratku iz Grčke, doživeli pravi pakao u autobusu.

Naime, u autobusu nije radila klima, a prozori nisu mogli da se otvore, tako da je mnogima pozlilo, a neki su i povraćali, među njima i njena šestogodišnja ćerka.

Dodaje da su na odmorištu prešli u drugi autobus, koji je bio pun putnika, tako da su sedeli na stepeništu.

-Iz Grčke smo krenuli u 10 ujutru. Posle stajališta na prvoj pumpi klima više nije radila, napolju je bilo 40°, u autobusu blago rečeno sauna. Očekivali smo da će proraditi nakon nekog vremena međutim rekli su nam da se pokvarila. U autobusu je nastala panika jer cirkuliše vreo vazduh, ljudi su se polivali vodom, deci skidali odeću, hladili se svi lepezama, ali to nije pomagalo. U jednom momentu sam uzela i ja flašu vode i polila se jer sam počela da drhtim i vapim za vazduhom, a moje dete koje ima 6 godina počelo da koluta očima i da povraća. Zamolili smo vozača da otvori vrata rekao je da ne sme, šiber je pokvaren, prozori se ne otvaraju totalni haos u autobusu... U autobusu je preko 70 putnika što dece što starijih... Na idućem stajanju smo na pumpi sedeli na betonu sat i po vremena ne bi li popravili klimu i naravno nisu. Žene sa decom su prešle u drugi autobus koji takođe broji toliko broj putnika gde smo sedeli na stepenicama, a moje dete je sve vreme povracalo. Želim da vas upozorim da su im tri autobusa ista i pazite da ne idete sa njima, jer ovo što smo svi danas preživeli je samo za tužbu, navela je ova žena svoje neprijatno iskustvo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike