Deki iz Inđije je čovek koji je pojeo milion evra! Nije mogao da veže pertle od stomaka, a sada je smršao 80 kilograma!

29.04.2023

20:00

0

Dejan Đuričić je poznat kao najveći gurman u Srbiji. Znao je da pojede i po 100 ćevapa za obrok, da dezertira 100 kugli sladoleda i omanji akvarijum kad je post.

Deki iz Inđije je čovek koji je pojeo milion evra! Nije mogao da veže pertle od stomaka, a sada je smršao 80 kilograma!
Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Za njega uživanje u hrani podrazumeva druženje sa prijateljima, zbog toga poslednjih 30 godina bar jedan obrok dnevno jede u restoranu u krugu odabranih ljudi. Tako je došao do računice da je za sve ove godine sigurno pojeo milion evra!

“Pojeo sam i više, ali mojih para milion i još par miliona od prijatelja. Evo kako - 30 godina svaki dan jedem u drugom restoranu, to nam je oko 10.000 dana, puta minimum ručak samo jednom. Ja sam jeo i po dva i po tri puta dnevno u nekom restoranu, minimum je 100 evra račun, to ne pričamo pića, vina, rakija... to ti je okruglo milionče!”, rekao je Deki u emisiji “24sedam sa Marom”.

Dešavalo se i da ceh plate njegovi prijatelji, a nije retkost ni da gazde kafana časte, jer Deki u restoranu je garancija kvaliteta hrane koja se tu služi. 

“Nekad se gledalo gde je parkiran ispred kafane jedan, dva kamiona, tu je sigurno dobra klopa, sad kad ljudi vide mene u restoranu, znaju sigurno da se tu dobro jede. Imam još jedan problem, imam poziva non-stop, sad sam postao i savetnik za dobru klopu,  nalazim se u Nišu, gde da idem da jedem, Leskovac gde da idem, ja u svakom mestu znam gde se dobro jede, znam gazdu i uvek sam dobrodošao u sve te restorane!”, otkrio je voditeljki Mariji Atanasković.

Nedavno je Deki rešio da zategne kaiš i krene na dijetu. Imao je 193 kilograma, oblačio se u buticima za trudnice i nije mogao da nosi patike sa vazdušnim đonom jer bi svaki pucao pod njegovom težinom. Smršao je 80 kilograma, ali i dalje voli da se počasti kvalitetnim obrokom.

Sa Dekijem smo u jednom prestoničkom restoranu isprobali obrok od 10 ražnjeva sa mesom i jedanaesti sa ananasom sa ražnja. Ovaj obrok je po principu “all you can eat”, mada sam ja već posle trećeg ražnja odustala, a Deki kaže da bi posle jedanaestog - ananasa prelivenog čokoladom, mogao sve ispočetka!

Dekijevu neverovatnu priču i apetit možete pogledate u novoj epizodi emisije “24sedam sa Marom”.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam tv.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike