Vozači, oprez: Na ovim deonicama je izmenjen režim saobraćaja!

23.02.2023

21:23

0

Teretna vozila na graničnom prelazu Šid čekaju sedam sati prilikom izlaska iz zemlje

Vozači, oprez: Na ovim deonicama je izmenjen režim saobraćaja!
Ilustracija - Copyright Pixabay

Na auto - putu E- 75, na Obilaznici oko Beograda, u tunelima Lipak i Železnik, u smeru ka Dobanovcima, zbog radova na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje, saobraćaj je obustavljen u levim tunelskim cevima, do sutra u 17 časova.

Saobraćaj se odvija dvosmerno kroz desne cevi tunela Železnik i Lipak.

Do 26. februara zbog radova van kolovoza biće izmenjen režim saobaćaja na deonici petlja Umčari - petlja Vodanj, u smeru Beograd - Niš. Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna traka pre petlje Vodanj.

Do 15. marta od 10 do 15 časova izvodiće se radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu na deonici petlja Paraćin - petlja Ražanj u smeru ka Nišu. Saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom trakom dok će preticajna traka biti zatvarana za saobraćaj najviše u dužini od oko 600 metara.

Do sutra će biti izmenjen režim saobraćaja na delu auto-puta E-75 između petlje Ražanj i petlje Pojate, u smeru ka Beogradu zbog izvođenja završnih radova. U nastavku neposredno pre isključenja na odmorište Pojate iz smera Niša, za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka. Leva kolovozna traka (smer Niš - Beograd) otvara se za saobraćaj nakon što su završeni radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17.15 časova na putničkim terminalima nema zadržavanja vozila.

Teretna vozila čekaju na Horgošu i Batrovcima šest sati na izlazu iz zemlje. Na Kelebiji teretnjaci čekaju četiri sata, na Gradini i Sremskoj Rači dva sata, na Bezdanu sat, a na prelazu Šid sedam sati. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike