Kilometarske kolone na auto-putu Miloš Veliki: Krenuli na praznovanje, a sačekao ih kolaps - sudar kod Ljiga napravio haos (FOTO/VIDEO)

15.02.2023

12:20

0

Autor: J. S. J.

Ono što vozačima tek predstoji jesu gužve na magistralnom putu kroz Ovčarsko- kablarsku klisuru i dalje prema Užicu, Zlatiboru, Zlataru i Tari

Kilometarske kolone na auto-putu Miloš Veliki: Krenuli na praznovanje, a sačekao ih kolaps - sudar kod Ljiga napravio haos (FOTO/VIDEO)
Copyright RINA

Sudeći po gužvama u saobraćaju mnogi su danas odlučili da krenu na mini odmor. 

Na auto-putu Miloš Veliki od ranih jutarnjih sati pojačan je intenzitet saobraćaja, a u blizini isključenja u Pakovraću već su formirane dugačke kolone vozila. 

Ono što vozačima tek predstoji jesu gužve na magistralnom putu kroz Ovčarsko- kablarsku klisuru i dalje prema Užicu, Zlatiboru, Zlataru i Tari. 

- Mislili smo da ćemo danas izbeći gužvu nadajući se da su se mnogi na putovanje odlučili sinoć. Međutim, pogrešili smo. U koloni čekamo skoro pola sata, put do Zlatibora će potrajati skoro duplo duže od onog što smo planirali, rekao je za RINU Danilo Paunović, vozač koji se našao u koloni. 

Kako 24sedam saznaje jedan od razloga ove velike gužve je i udes koji se dogodio kod Ljiga.

Pogledajte snimak sa lica mesta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike