Sunčan i topao dan u Srbiji: Temperatura ide do 31°C

03.10.2020

04:30 >> 11:02

0

Minimalna temperatura od 11 do 17°C, maksimalna dnevna od 26 do 31°C

Sunčan i topao dan u Srbiji: Temperatura ide do 31°C
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

U Srbiji u subotu pretežno sunčano i veoma toplo. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, u košavskom području sa olujnim udarima, a na jugu Banata i do 100 km/h. Minimalna temperatura od 11 do 17°C, maksimalna dnevna od 26 do 31°C. U toku večeri i noći na severu i zapadu povećanje oblačnosti.

U Beogradu u subotu pretežno sunčano i veoma toplo. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, povremeno i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 29°C. U toku noći povećanje oblačnosti.

U Srbiji u nedelju promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, uglavnom na severu Srbije. Maksimalna temperatura od 25°C na severu do 31°C na jugoistoku Srbije. U ponedeljak promenljivo oblačno, veoma toplo, sparno i nestabilno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura od 24°C na severu do 32°C na jugoistoku Srbije. Od utorka svežije i promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Temperatura u padu. U nedelju i ponedeljak duvaće jaka košava, na jugu Banata sa olujnim udarima.

U Beogradu u nedelju promenljivo oblačno, uz uslove za lokalne pljuskove sa grmljavinom, uglavnom ujutro i krajem dana. Maksimalna temperatura do 27°C.

U ponedeljak promenljivo oblačno, veoma toplo, sparno i nestabilno, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmlavinom. Maksimalna temperatura do 29°C. Od utorka svežije i promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Temperatura u padu. U nedelju i ponedeljak duvaće jaka košava.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike