Spektakl na Javnom servisu: Poznata glumačka ekipa u novogodišnjoj Poteri za humani cilj! (FOTO)

28.12.2022

21:05

0

Autor: 24sedam

Bodriće ih kao i obično voditelj emisije je Jovan Memedović, ali će im ipak najviše značiti podrška publike kraj malih ekrana

Spektakl na Javnom servisu: Poznata glumačka ekipa u novogodišnjoj Poteri za humani cilj! (FOTO)
Novogodišnja potera - Copyright Printscreen / RTS

Nakon fenomenalne poslednje epizode kviza u ovoj godini u kojoj su takmičari osvojili 1 600 000 dinara, ekipa Potere spremila je veliko iznenađenje za početak 2023. godine! 

U specijalnoj novogodišnjoj emisiji, jedan sasvim neobičan tim koji se navodno nikada ranije nije sreo pokušaće da osvoji što više novca za jedan poseban, humani cilj. 

Na poziciji takmičara 2. januara u dobro poznatom terminu na prvom programu RTS-a, naći će se jak glumački tim koji će činiti Milena Radulović, Milica Zarić, Tihomir Stanić i Petar Strugar.

Naši proslavljeni glumci odmeriće snage sa dobro poznatim tragačima Milicom Jokanović, Milanom Bukvićem, Žarkom Stevanovićem i Miloradom Milinkovićem. 

Ali, čak i ako uspeju da ih nadmudre i prođu dalje, u finalnoj rundi će ih, po prvi put na poziciji Tragača, čekati neko potpuno neočekivan!

U prazničnom raspoloženju takmičari će se hrabro boriti protiv tragača i pokušati da osvoje što veću novčanu sumu, koja će ovog puta biti namenjena deci rudara nastradalih u rudniku Soko u Sokobanji, početkom 2022. godine. 

Bodriće ih kao i obično voditelj emisije je Jovan Memedović, ali će im ipak najviše značiti podrška publike kraj malih ekrana. 

Zato navijajte za hrabre glumce u ovoj važnoj misiji u ponedeljak 2. januara od 21h na prvom programu Radio-televizije Srbije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike