Ovakav rekord "Potera" ne pamti! Nikola, Miloš, Uroš i Dejan odneli kući milione

14.11.2022

21:08

0

Autor: M. Vu.

Četvorici "musketara" tragač Milan Bukvić nije mogao ništa, te su momci otišli kući sa pozamašnom svotom novca

Ovakav rekord "Potera" ne pamti!  Nikola, Miloš, Uroš i Dejan odneli kući milione
Rekorderi u kvizu "Potera" - Copyright Foto: Printskrin/RTS

Takmičarski tim u kavizu "Potera2, Nikola, Miloš, Uroš i Dejan večeras u oborili rekord i osvojili 1.700.000 dinara. Četvorici "musketara" tragač Milan Bukvić nije mogao ništa, te su momci otišli kući sa pozamašnom svotom novca.

Prvi je pred tragača izašao Nikola Smiljanić, inženjer telekomunikacija iz Beograda i pesnik amater. Oprezno je probio led i u drugoj igri zadržao osvojenu sumu mada je na svih pet postavljenih pitanja odgovorio bez greške. Potom je na red došao Miloš Gravara, budući softverski inženjer iz Novog Sada. Kako mu je tragač Milan Bukvić bacio rukavicu u lice rekavši da "ne voli" IT-jevce, Miloš ju je prihvatio zajedno s većom sumom od 700.000 dinara i još jednom je na sva pitanja u drugoj igri odgovoreno bez greške!

Uroš Parezanović iz Kraljeva, šef PR službe dvora, osvetlao je obraz i kraljevske i svoje porodice prošavši u finalnu igru sa osvojenih 90.000 dinara.

Foto: Printskrin/RTS
 

Poslednji je pred tragača stupio inženjer iz Pančeva Dejan Modoranović.

Milan Bukvić bio je raspoložen za igru i izračunao da takmičarima do svote od 1. 700.000 dinara nedostaje tačno 835.000, pa je tu sumu i ponudio Dejanu. Na oduševljenje svog tima, Dejan je sumu prihvatio, a onda i odbranio! S rekordnom sumom u kasi takmičarima nije bilo lako u finalnoj poteri! Pitanja su se nizala, dlanovi znojili, a kad je vreme isteklo, takmičari su bili na 20 koraka prednosti u odnosu na, verovatno najbržeg tragača, Milana Bukvića. Ni mnogo ni malo!

U finalnoj "Poteri" za tragača, Milan je lako odgovorio na prvo pitanje, a onda već na drugom kiksnuo! Pomešao je bazalt i bitumen, tako u startu sebi otežao zadatak i, reklo bi se, narušio inače fantastičnu koncentraciju. Takmičari su tragača vratili ukupno četiri puta i, zahvaljujući sjajnom znanju, stigli do pobede.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike