Drama u Poteri za 570.000 dinara: Dva takmičara ispala iz igre zbog holivudskih glumaca, tragač pomešao pelikane i rode!

18.04.2022

20:00

0

Autor: D.A.

Dvojica preostalih takmičara na samom kraju izgubili osvojenu sumu

Drama u Poteri za 570.000 dinara: Dva takmičara ispala iz igre zbog holivudskih glumaca, tragač pomešao pelikane i rode!
Snimak ekrana 2022-04-18 211525 - Copyright Foto: RTS/Printscreen

U večerašnjoj emisiji Potera, koju na RTS-u vodi Jovan Memedović, dva učesnika nisu uspela da osvoje 570.000 dinara, nakon što je Žarku Stevanoviću, tragaču, pošlo za rukom da ih sustigne.

Na početku kviza bilo je četri takmičara i to Boris iz Beograda, Petar iz Novog Sada, Vanja iz Beograda i Andrija iz Sremske Mitrovice.

Andrija je prvi stao pred tragača i odmah probio led. On je uzeo višu sumu i borio se za 300.000 dinara.

Međutim tragač ga je stigao na poslednjem pitanju, a velika greška za Andriju je bila i ta da nije znao da je holivudski glumac Robert Dauni Džunior ipak bio Šerlok, a ne detektiv Poaro.

Posle njega pred Žarka je stala Vanja koja je ostala na srednjoj, odnosno osvojenoj sumi od 80.000 dinara. Međutim, i nju je holivuski glumac koštao prethodno osvojene su, pa je umesto oskarovca Tom Henksa izabrala Danijel Dej Luisa.

Petar, koji je od tragača Žarka prihvatio višu sumu od 500.000 dinara uspešno je i odbranio, uz malo sreće. Tragač nije znao koji je glavni grad republike Dagestan, ali je i pomešaso pelikane i rode.

Foto: RTS/Printscreen
 

Boris je uspešno i brzo odbranio osvojenih 70.000 dinara i pridružio se Petru u finalnoj Poteri.

Foto: RTS/Printscreen
 

Njih dvojica su na samom kraju izgubili osvojenu sumu od 570.000 dinara. Imali su samo 11 tačnih odgovora u finalu koje je Žarko Stefanović brzo stigao, bez greške.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike