Milica Zarić: Šta se dogodi kad vas fanovi poistovete sa ulogom negativca

14.04.2022

16:30

0

Glumačka profesija jedna je od najlepših i najčešće samim glumcima donosi popularnost koja uvek ima dve strane: onu tamniju i onu lepšu

Milica Zarić: Šta se dogodi kad vas fanovi poistovete sa ulogom negativca
TVLfoto4epizoda - Copyright Milica Zarić Promo/Metro produkcija

Milica Zarić igra glavnog ženskog negativca u seriji "Tajne vinove loze".

Šta se dogodi kad igrate negativca pa vas fanovi poistovete sa ulogom? O tome je govorila glumica Milica Zarić koja igra glavnog ženskog negativca u seriji “Tajne vinove loze”.

Tanjug/Dragan Kujundžić
 

- Pre nekoliko dana ušla sam u taksi i vozač mi je rekao: "Jao, nekoliko puta mi je došlo da vas zadavim zbog uloge koju igrate u ovoj seriji na RTS." Malo sam se iznenadila i rekla mu: "Nemojte, molim vas." Slična situacija mi se dogodila i u prodavnici. Prišla mi je jedna gospođa i prigovorila mi: "Znam da je to samo serija, ali strašno je to što radite." Odgovorila sam joj da ne radim to ja, nego moja junakinja - ispričala je glumica za Informer.

Međutim kako dodaje nisu baš svi “ogorčeni” na nju.

- Mnoge žene razumeju Jelenu i kako je to kada ostaneš sam, kada te muž ostavi. Shvataju da niko ne nanosi bol drugome jer je ispunjen i srećan, već zato što mu nešto fali – kaže ova glumica.

Milica Zarić, serija "Besa" Promo/Adrenalin
 

Ova telenovela u produkciji "Telekoma Srbija" emituje se u udarnom terminu radnim danima na RTS i obara sve rekorde u gledanosti.

- Ja sam pokušavala da je opravdam i nađem motive zašto se neko tako bahato, razmaženo i oholo ponaša, jer mi glumci, kada dobijemo takav lik, pokušavamo da nađemo opravdanje za njega, da ne bi bio karikatura, da ne ispadne smešan, i mislim da sam uspela i da sam joj našla taj neki ključ... - ispričala je ranije Milica.

U fokusu novih epizoda i dalje su vino, imperija porodice Tomović, odnos između Vuka i Vere...

Tanjug/Dragan Kujundžić
 

- Po scenariju i atmosferi sa snimanja mislim da će druga sezona biti još zanimljivija. Očekuju nas raznorazni odnosi između dve porodice i njihovih okruženja. Mislim da se, u Tajnama vinove loze - svako pronađe u nekom liku, u nekoj od situacija, tako da, biće dosta interesantnih ljubavnih ali i poslovnih priča - ispričala je glumica Milica Zarić, koja tumači lik Jelene Tomović.

Pored Ivane, velike uloge imaju i Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Marko Vasiljević, Nebojša Milovanović i Anita Mančić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike